samsung gt5233 wifi ile facebook gibi sitelerden video

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gursel4646

Üye
    Konu Sahibi
samsung gt5233 wifi ile facebook gibi sitelerden video
samsung gt5233 wifi ile facebook gibi sitelerden video izleyebilen varmı; eğer varsa bunu nasıl başarmışlar. telefonunmdan gayet memnunum ancak facebook yada video izlenen sitelere girildiğinde video sadece resim olarak görünüyor makinada yüklü jawascrip i çalıştır resimleri göster ses çal ve flash durumları tamamı açık ama ben video oynat diye bişey göremiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

• Beğen
Tepkiler: erman7

SAINT1

SAINT1

Üye
m.milliyet'e gir opera yada bolt'la orada video izlemeyi dene. orada izlersen sorun telefon ayarlarında değil demektir.

spacesyng

spacesyng

Üye
bende samsung satar kullanıyorum vedewifi ile video izleyebiliyorum.
mesela facebooku örnek alalım öncelikle videonun resmine tıklıyoruz ve kaarşımıza videonun resminin büyütülmüş bir halinin olduğu bir sayfa karşımıza çkııyor yine aynı şekilde o resmede tıklıyoruz vede telefonun ekanına indiriliyor diye bir sayfa çıkıyor ve telefon veya hafıza kartına indiriyor ve izleyebiliyorsunuz.

SAINT1

SAINT1

Üye
bende samsung satar kullanıyorum vedewifi ile video izleyebiliyorum.
mesela facebooku örnek alalım öncelikle videonun resmine tıklıyoruz ve kaarşımıza videonun resminin büyütülmüş bir halinin olduğu bir sayfa karşımıza çkııyor yine aynı şekilde o resmede tıklıyoruz vede telefonun ekanına indiriliyor diye bir sayfa çıkıyor ve telefon veya hafıza kartına indiriyor ve izleyebiliyorsunuz.
İzlersin ama pc'de izlersin telefonda değil.

eren....

Üye
arkadaşlar bolt ,opera gibi programları yükledim ama wifi ile internete baglı oldugum halde kontur gidiyo bu programlarda bunun bi ayarı varmı nasıl ücretsiz girebilirim yardımcı olursanız sevnirim .:hmmm

cruel37

Üye
tşk ederim güzel paylaşım

--------------- Ekleme ---------------

+rep

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...