taylan_f
Üye
kardeşim galiba bu işten anlıyorsun sana bir soru sormak istiyorum bundan 1 ay önce felan telefonuma kod giriyordum ve master reset attım telefonuma ve 2 3 gün rahat giden bataryam 1 gün gitmeye başladı bataryamı orjinal bataryayla deiştirdiğim halde sorun hala dewam ediyor servise yolladım yazılım tekrar atıldı yine aynı yani kafaları yemek üzereyim bunun bi çaresi yokmu kardeş yardımcı olursan senden ALLAH razı olsunnnn kimse çözemedi sorunu.....((((((((
Kardeşim bu sorununun neden kaynaklandığı hakkında kesin bir fikrim yok ama bana telefonu ilk aldığındaki telefonun durumu ve servisten sonraki durumunu yazarsan belki kesin bir cevap verebilirim.
krdeş telefonu ilk aldıgımdan buyana bataryam gayet iyi gidiyordu ama master reset kodunu girdim ve telefonumun bataryası 3 4 gün giderken 1 gün gitmeye başladı ve servise yolladım tekrar yazılım attılar ama değişen bişey yok drum hala aynı bi bilgin varsa yardım edersen sewinirimm.. tşkler...
krdeş telefonu ilk aldıgımdan buyana bataryam gayet iyi gidiyordu ama master reset kodunu girdim ve telefonumun bataryası 3 4 gün giderken 1 gün gitmeye başladı ve servise yolladım tekrar yazılım attılar ama değişen bişey yok drum hala aynı bi bilgin varsa yardım edersen sewinirimm.. tşkler...
--------------- Ekleme ---------------
ayrıca bataryamıda orjinal sıfır bataryasıyla değiştirdim off kafaları yicemmm
[sıze="4"]kardeşim bayağı bir araştırdım ama bilemiyorumyedek telefonumu sattım keşke önceden söyleseydin kodu denerdik [/sıze]
bende baaya bi araştırdım bi bilgi bulamadm krdeş yinede herrşey için sağolasın
SLM arkadasım bende samsung gts3653 w kullanıyorum youtubeden video izleyebiliorum ama diger internet sitelerinden izleyemiyorum bide flas player yüklnmesi gereklimi video izleyebilmek için bi tarayıcı var dediler skyfire bu tarayıcı bizim bu samsunga uyarmı yanıtlarsan sevinirim simdiden tsk ederm
Slm bende bi cihaz var ve telefon kilidi unutulmuş ilk ekranda dank die çıkıyo nasıl kırılır bu telefom kilidi şimdiden teşekkürler
Merhaba.Benim Hem Kablolu Hem Kablosuz Olan 1 Modemim Var. Wifi İle Arıyorum ve Buluyor.(Telefon). Girmeye Çalışıyorum Kablosuz Ağdan Bağlantımı Tıklıyorum ancak olmuyor.kimlik avı vb.vb. kimlik avı ayarını aç yaptım bu sefer başka seyler geliyor.şimdiden tşkrlr.
samsung s5233w firmware varsa link verirseniz sevinirim.5230 un yazılımını attım.telefonum açılmıyor
aslında pek anlamadığım bir iş.altüst ettim forumu uygun proğramı bulamadım.aynı telefondan elimde bir tane daha var.onun yedeğini alıp kendi telefonuma atabilir miyim?
telefonu alalı bikaç gün oldu ama kayafı yedim resmen internete bağlanıyorum google filan açılıyor fakat video açmıyor hocam zahmet olmazsa wifi ayarları en baştan nasıl yapmamamız gerektiğini anlatır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?