Samsung GT-B5310 Corby Pro Alacam kullananlardan yorum bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

memolinin

Üye
4/4 lük telefon alıcaksan bekleme boş yere ben alalı 1 hafta oldu tel elden düşmez oldu:dance:

posyk

Üye
arkadaşlar bende daha dün aldım corby proyu..internete girincce kontörüm gidiyor...wifi olduğu için gitmemesi gerekmiyor mu?

Asna.D

Üye
Mükemmel gerçekten ..
İyiki almışım ..
Bu tur aletlerı aldgmn 2. gnu bozmama ragmen hala bısey yapmadım gozum gbı koruyorum onu cok sevıyorum :P
Süper .. Eksiği yok fazlası var bana kalırsa ..
Klavyesi çok buyuk rahatlık ayrıca kamerasıda gayet guzel .. (:
Tavsıye ederım (:

crystal kan

Üye
bende almak istiyorum ama bana yardım edin teknosanın sitesinde yok artık satılmıyormu ben bu telefonu istiyorum ! yardım edin lütfen !:ağlarım::cry:

HAVVACAN

Üye
kendi browserine laf edenleri hiç anlamıyorum ben. Yer imleri özelliği harika çalışıyor. Sekme sistemi olmaması kötü fakat onun dışında opera miniden kesinlikle iyi. Bir kere opera mini java tabanlı iken kendi browserinin java ve flash desteği var. Flashı var evet. Fakat sadece youtube gibi mobil sitesi olan video kanallarından sorunsuz izletiyor. Facebooktan videoları kendi browseri ile indirip izleyebiliyorsunuz. çözünürlüğü de genellikle kendisi indirirken ayarlıyor. Telefonun içinde kelen palringo messenger gayet iyi. Fakat güncelledikten sonra msn ve facebook chat desteği geliyor. Klavyesi olması büyük bir avantaj. Her türlü kolaylık sağlıyor ve dokunmatiklere göre epey bir fark yaratıyor. Dokunmatiği gayet hassas. Kendi içinde gelen google, facebook, myspace gibi uygulamalar kusursuz. Gerçekten çok işe yarıyorlar. Wi-fi gerçekten harika. Anında buluyor. Eğer sinyalin sınır seviyesinde değilseniz anında bağlanıyor. Widget sistemi zaten güzel bir özellik samsungda olan. 3gsi gerçekten iyi çalışıyor. Bazı yerlerde 3g+ çekiyor. O zaman acaip hızlı internet oluyor. Mail ayarlarını yaptım ben. Mailler süper çalışıyor. Push maili de denemek için açmıştım. Gayet iyi. Mail gelir gelmez uyarısını sana veriyor. Mail göndermesinde de sorun yok. Bilgisayardan göndersen ancak bu kadar hızlı olabilir. 3.5" jak girişi çok iyi. Her türlü kulaklığı takıyorsun ve eğer kaliteli bir kulaklık takarsan, gerçekten acaip işe yarıyor. Bu konuda sony ericsson'un walkman serisinden bir kulaklık tavsiye edebilirim. Hafıza kartı micro sd. Iyi bir özellik, günümüzde hem küçük hem de ucuz olan micro sdler çoğu telefonda da bulunduğundan veri taşımada işe yarıyor. Kamerasının flashı yok. Bu en büyük dezavantajı piyasaki rakiplerine göre. Fakat kamerası kaliteli. Gündüz gözüyle kusursuz çekimler yaparken gece modunda da iyi çekimler yapabiliyor. Gülücük tanıması çok hoş. Panoramik modu gerçekten güzel. Hem çok kolay hem de çok iyi çekimler elde ettiriyor. Kamerası çekimleri nerdeyse anlık yapmasına karşın, peşpeşe güzel resimler yakalamak istiyorsanız çekimden sora önizleme modunu kapatmanızı tavsiye ederim. Resimleri yüklerken çok bekletiyor çektikten sonra. Hoparlörü fena değil. Sesi nokia'lar kadar çıkmıyor fakat emin olun onlar kadar kalitesiz de değil. Seste hiç bozulma yapmıyor. Ve yeterli bir ses seviyesi var. Samsung'un eski modelleri gibi değiller emin olabilirsiniz.
Benim bu telefon hakkında yorumlarım bunlar. Gayet iyi ve eğlenceli bir telefon. Hele mesaj yazmak için klavyesini açınca ortamda acaip havalı duruyor. :d piyasada zaten qwerty klavyeli ve 3g, wifi özelliklere sahip telefon çok az. Olanlar da nedendir bilmiyorum, 800 tlnin altında değil. :)
ayrıca telefon ile ilgili sorusu olanlar bana öm ile ulaşabilirler. Telefonu epey kurcaladım. Nerdeyse herşeyini biliyorum. :)
bi kaç sorum olucak bu telle ilgili...menüde istediğimiz yere örneğin sadece mesajlara güvenlik kodu koyma şansımız var mı? Bir de mesaj gönderirken son anda göndermekten vazgeçersek iptal etme şanssımız var mı yoksa gönder seçeneğine bastığımız anda mesaj çoktan gitmiş oluyor mu??...lütfen cevap verin:)

webstar48

Üye
Gayet güzel bende aldım kullanıyorum.Yan yatmama problemi için azcık araştırma gerekiyor.Öyle uydurmamak gerek
.jar uzantılı dosyayı winrar ile klasöre çıkart yaparak META-INF dosyasını içindeki MANIFEST.MF 'nin son satırlarına
LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 300
LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240
X-Pax-Keyboard: Qwerty
X-Pax-TextInput-Hidden: true
MIDlet-Touch-Support: TRUE
MIDlet-ScreenMode: ROTATE
Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208
Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 240,400

komutunu kopyalarsanız yan yatmama sorunu ortadan kalkar.

kolest

Üye
Bende Samsung GT-B5310 Corby Pro almayı düşünüyorum şuan kullandığım telefon 5230. Samsung çok güzel telefon üretiyor ama ekranı beni tatmin etmiyor yani çözünürlük olarak o yüzden hiç samsung almadım.
Şimdi bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim

1.Hangi Formatta Video Çekiyor Ve İzlemek için Hangi Video Formatlarını Destekliyor
2.Ekran Kalitesi Samsung S5233W Star Wi - Fi' den İyimi
3.Facebook'tan Anlık Chat Varmı
4. Şuan Kullandığım Telefon 5230 Ve 5800 İle Samsung B5310 Corby Pro Arasında Kaldım. 5800 Ekran Kalitesi Ve İşletim Sistemi Olarak Daha Önde Gibi Ama Artık Bir Değişiklik Yapayım Samsung B5310 Corby Pro Alayım Diyorum Sizce ?

sucubu

Üye
kardeşim bende 5310 u tercih ediyorm ama şimdi ben acemiym de biraz telefonu alınca telefona ne yapsam iyi olur vede telefonun klavyesi bozuluyor mu bn teli alınca yüklemiş olduğum o programları ekranı sağa çevirince programda nasıl sağa dönecek aynı şekilde oyunlar içn bunların hepsini solersn sevinirm kardeşm hee bide o programları ingilizce yazıyosn yhaa örneğin wifisi gibi yanınada wifinin ne olduğunu yazarsan sevinirm aga...:oke:

--------------- Ekleme ---------------

cevap bekliyorum ne olur arkadaşlarrrrrr

serkan_c

serkan_c

Üye
siparişi verdim bayramdan sonra elime ulaşacak İnşallah bekliyoruz :p

free

free

Üye

samsung i5503 çıktı onuda düşünebilirsiniz 100 lira pahalı android işletim sistemi tek eksisi 3g var ama görüntülü konuşma yok

muhodo

muhodo

Üye
ben aldım guzel bir telefon tek eksiği 80 piksel daha fazla olsaymış yani 2.8 yerine 3 ınc ekranı olasymış daha fazla oyun uygulama vb şeyler bulunabilirdi

serkan_c

serkan_c

Üye
arkadaşlar uyumlu opera mini bulamadım ben bi yardımcı olsanız

Ecccc

Üye
çok mesajlaşan biri için uygunmu sence pro?:)

selimcan.9

Üye
hiç uygulama yükleyebildiniz mi bu telefona ? oyundan başka ? mesela ebudy veya msn programı klavye açıldığında yan yatmıyormuş ??
yan yatmayla ilgili konu war forumda oranan bakabilirsın

çok mesajlaşan biri için uygunmu sence pro?:)
mesaj için mükemmel bir telefon

arkadaşlar uyumlu opera mini bulamadım ben bi yardımcı olsanız
operanın sitesinden bulabilirsin

eskomly12

Üye
Yan yatırma dediğin şeyin kodları var çözülebilir bi probllem o. Ben gayet memnunum gps alıcısı biraz zayıf ama o kadar da dert değil ;)

zombikiller

Üye
dogru ama ekranı yeterli bence oylede zevkle msn ve ebuddy kulanılıyor.

Üst Alt