Samsung GT-B5310 Corby Pro Alacam kullananlardan yorum bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

cep_city

cep_city

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GT-B5310 Corby Pro Alacam kullananlardan yorum bekliyorum
Merhaba ben samsung corby pro almayı düşünüyorum kullananlardan olumlu olumsuz bütün yorumları bekliyorum

thekazanova

Üye
kesinikle tavsiye ediyorum. ben kullanıyorum. istediğim bütün özelliklere sahip. almak için düşünme bile...

cep_city

cep_city

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim bana özellikleri kullanım kolaylıklarını anlatabilir misin

tako_tancell

Üye
çok güzel bi telf. tek eksiği flash ozlelliği onun dışında eksiği yok fazlası var ve ele çok yakışıor şiddetle tavsiye ederım

fenerbahceboy

Üye
10 numara telefon al bence kaçırma samimi söylüyorum

zezangel

zezangel

Üye
bende 4 aydr kullanıyorum on numara telefon derim :)

gryclnk

gryclnk

Üye
hiç uygulama yükleyebildiniz mi bu telefona ? oyundan başka ? mesela ebudy veya msn programı klavye açıldığında yan yatmıyormuş ??

silver021

silver021

Üye
uygulama yükledim.. opera google chrome bolt paint windowslive messenger ve hepsini gayet kusursuzca açabiliyorsun..

ancak evet tek sorun olarak yüklediğin bazı programların özelliğinde yan yatmama gibi bi problem var.. ama örneğim opera yada ona benzer tarayıcıları yan yatırıp tam ekran kullanabilirsin hızlı ve kusursuz bir biçimde..

tavsiyem odur ki al.. ben aldım ama şimdi HTC touch 2 de kaldı aklım.. onuda incelemende yarar var (: çok msjlaşıyorsan bunu al.. bir ayda 10 bin msjı tüketirsin çok rahat..

gryclnk

gryclnk

Üye
uygulama yükledim.. opera google chrome bolt paint windowslive messenger ve hepsini gayet kusursuzca açabiliyorsun..

ancak evet tek sorun olarak yüklediğin bazı programların özelliğinde yan yatmama gibi bi problem var.. ama örneğim opera yada ona benzer tarayıcıları yan yatırıp tam ekran kullanabilirsin hızlı ve kusursuz bir biçimde..

tavsiyem odur ki al.. ben aldım ama şimdi HTC touch 2 de kaldı aklım.. onuda incelemende yarar var (: çok msjlaşıyorsan bunu al.. bir ayda 10 bin msjı tüketirsin çok rahat..

teşekkür ederm. öncelikle bu telefonu denemeyi istiyorum daha sonra bakarız htcye :) ayrıca yan yatırma ile ilgili sorunuda çözmüşler. başka forumlardanda araştırıyorumda :)

silver021

silver021

Üye
HTC de bununla aynı fiyatta. yani içinde windows mobile 6.5 yüklü geliyor. ben bunu satmayı düşünüorum.. ama bilemiorum işte.. sadece dokunmatikte zor olabilir.. msjlaşmak için corby pro uygun (:

emrepreston

emrepreston

Üye
Ben HTC yi tavsiye ederim arkadaşım.. dokunmatiği sorun etmeye gerek yok bi yerden sonra alışıyor insan.. zaten HTC nin dokunmatiği kendini kısa sürede sevdiriyor :) arada pek bi fiyat farkı yok , kullanış bakımında kişiden kişiye değişir ama özellik bakımından HTC daha iyi bence :)

mamişo

mamişo

Üye
s.a beyler benim sorum olcak uzun zamandır telefon araştırıyorum önce samsung b5310 corby pro alıyım dedim şimde de nokia 5800 alıyım diyorum sizce hangisi 5800 mı b5310 mu?
bide b5310 da maps var mı varsa ücretsiz mi?
sorularımı cevaplayanlara şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım

silver021

silver021

Üye
s.a beyler benim sorum olcak uzun zamandır telefon araştırıyorum önce samsung b5310 corby pro alıyım dedim şimde de nokia 5800 alıyım diyorum sizce hangisi 5800 mı b5310 mu?
bide b5310 da maps var mı varsa ücretsiz mi?
sorularımı cevaplayanlara şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım

neye göre aldığın önemli arkadaşım.. telefonda harita programı var ama GPS niteliginde değil.. sana yön göstermez.. A-Gps var..

Nokia 5800 satış rekorları kırdı.. ama bu tamamen özentilikten.. arkadaşlarım çoktan elden çıkardı.. eğer dokunmatikte nokiayaya güvenirsen sonra çok başın ağrır demedi deme (: corby pro al derim.. ekran hassasiyeti çok iyi.. wifisi var kamera çok iyi çekimler yapabilmekte.. bi cepten beklentilerini karşılayabilir.. yok iş adamıysan git HTC al derim sana (:

mamişo

mamişo

Üye
eyvallah kardeş ,ünlü bi satış sitesinde 1380 yorum var %85 i telefonu 5800 ı övüyor, yani ilk başta corby alacaktım ama harita olayı kafama çok takıldı o sebepten sizlere sordum sağolun

--------------- Ekleme ---------------

peki kusura bakma bi sorum daha olacak b5310 da google maps var diye duydum bu ücretlimi yoksa TL limi?

--------------- Ekleme ---------------

pardon yanlış yazmışım bedavamı yoksa ücretlimi?

ulassaydut

Üye
teşekkür ederm. öncelikle bu telefonu denemeyi istiyorum daha sonra bakarız htcye :) ayrıca yan yatırma ile ilgili sorunuda çözmüşler. başka forumlardanda araştırıyorumda :)

Arkadaşım bende bu telefonu kullanıyorum. Telefon çok şık, kullanış olarak süper, ekranın çizilmelere dayanıklılığı harika, Yenileştirme olarak ben hiç birşey yükleyemedim. Hiç biri istediğim gibi olmadı. Tema yükleyemedim mesala, Oyun bir tane yükledim. Başka da bulamadım. Msn kullanamıyorum. Yan yatırma ile ilgili sorunu çözüldüğünü senden öğrendim. Bu konu da sen yardım edebilirsin bize o halde. Teşekkür ediyorum.

focali

focali

Üye
bende bugün aldım hayırlısı :)

wanminuet

Üye
:nono:paylaşımınız için teşekkürler..

silver021

silver021

Üye
bende bugün aldım hayırlısı :)

hayırlı uğurlu olsun. hemen opera miniyi yükleyin derim ben.

kendi browserı pek bi işe yaramıyor. opera mükemmel çalışıyor çok hızlı ve seri.

ayrıca kendi dokunmatik klavyeside var. B5310 la %100 uyumlu kardeş (:

black_coverse

Üye
ben de corby pro kullanıyorum çok güzel bir telefon mesajlaşmak içinde çok uygun Q klavye olduğu için harflerin yerleride aynı

xarr

xarr

Üye
ben bu msn i bir türlü indiremedim. lütfen biri özelden link versin deliricem artık

Üst Alt