Samsung GT-B5310 Corby Pro Alacam kullananlardan yorum bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

caspertxt

Üye
hayırlısıyla bende 5800 sattım ya bunu yada b7320 alıcam kararsızım bıraz okadar.
5800 gercekten guzel telefon ancak ekran benı tatmın etmedı msj yazmak bana gore sıkıntı.

telekum

Üye
bn aldım 2 haftaa oldu super tek sorun sarj bır gun gıdıyor arkadaslar daha öncekı telefonum 5800 dı aralarında fark var 5800 daha hızlı nette dolasıyor corby ıse agır net hızlı degıl sayfalar yavas acılıyor önemlı dgl yınede wifi var qklavye var 5800 daise q klavye dokunmatık oldugu için yavas yazıyor ama corby hızlı bu konuda her turlu sey mevcut kamerası gece kotu flas yok ama idare eder arkadaslar vıdeo cekımde ıı

keremchaos

Üye
Başka bir siteden alıntıdır, denedim herhangi bir problem yaşamadım. Eğer yapamazsanız [email protected] adresine mail atin programı da yollayın ben uyumlu hale getireyim...

oyunların altındaki yön tuşlarını kaldırmak ve programları, klavye açılınca otomatik olarak yatay konumlandırmak için yapmanız gerekenler..

1.) jar'ın içerisinde bulunan meta-inf klasörünün içerisindeki manifest.mf dosyasını notepad ile açın..
2.) orada yazanların en sonuna aşağıdaki satırları ekledikten sonra kaydedip çıkın..
3.) arşivi güncellemek istiyor musunuz diye bir ekran çıkacak karşınıza.. evet deyin..
4.) düzenlediğiniz jar doyasını ve önceden elinizde bulunan jad dosyasını telefonunuza gönderin..

eklenmesi gereken kodlar
X-Pax-Keyboard: Qwerty
X-Pax-TextInput-Hidden: true
MIDlet-Touch-Support: TRUE
MIDlet-ScreenMode: ROTATE
Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208
Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 240,320

Sevgiler..

celebib

Üye
ya tum javalar klasor seklinde oluyo mu? bi ornek program koysanız olur mu

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
sakın uzak dur samsung java tabanlı teller den aıcaksan ya android yada symbian yada yeni gözde bada olsun

celebib

Üye
samsungta onerebileceginiz bi tel var mı. fiyatıda fazla ucuk olmasa ii olur tabi

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
galaxy s öneririm android yükleye bilirsin

uyharfs

Üye
kesinlikle tavsiye ediyorum

csalp

Üye
ya birde bn indirdim oyun bilgisayara ama rar şeklinde yani java yada jad dosyası yok bulamadım göremedim. birde notpad yok notdefteri ile wordpad var acaba ne demek istediniz.?? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Höztürk

Üye
Notpad demek not defteri demek :bilmm

ibrahimarabaci

Üye
1 numara telefon kesinlikle al dostum

spacesyng

spacesyng

Üye
illede samsung alacaksan GT-S5233W veya GT-S533 tek farkı wif eksiği hemde mesajlaşmak kolay sensörle klavyeyi yan yarırabiliyorsun bu yüzden de bu telf. daha iyi bence ben gt-s5233w yi kullanıyorum ve gayette memnunum ama diğer telf. daha iyidi windows 6.1 vardı

ehasanoglu

Üye
klavyesindeki tuşlar cok cabuk bozuluyor bir çok tuş basmıyor alalı daha 5 ay oldu msj yazarken sorun yaşıyorum...

scorpidos

scorpidos

Üye
Kendi browserine laf edenleri hiç anlamıyorum ben. Yer imleri özelliği harika çalışıyor. Sekme sistemi olmaması kötü fakat onun dışında Opera Miniden kesinlikle iyi. Bir kere opera mini java tabanlı iken kendi browserinin java ve flash desteği var. Flashı var evet. Fakat sadece youtube gibi mobil sitesi olan video kanallarından sorunsuz izletiyor. Facebooktan videoları kendi browseri ile indirip izleyebiliyorsunuz. Çözünürlüğü de genellikle kendisi indirirken ayarlıyor. Telefonun içinde kelen Palringo Messenger gayet iyi. Fakat güncelledikten sonra MSN ve Facebook chat desteği geliyor. Klavyesi olması büyük bir avantaj. Her türlü kolaylık sağlıyor ve dokunmatiklere göre epey bir fark yaratıyor. Dokunmatiği gayet hassas. Kendi içinde gelen Google, Facebook, Myspace gibi uygulamalar kusursuz. Gerçekten çok işe yarıyorlar. Wi-Fi gerçekten harika. Anında buluyor. Eğer sinyalin sınır seviyesinde değilseniz anında bağlanıyor. Widget sistemi zaten güzel bir özellik Samsungda olan. 3Gsi gerçekten iyi çalışıyor. Bazı yerlerde 3G+ çekiyor. O zaman acaip hızlı internet oluyor. Mail ayarlarını yaptım ben. Mailler süper çalışıyor. Push maili de denemek için açmıştım. Gayet iyi. Mail gelir gelmez uyarısını sana veriyor. Mail göndermesinde de sorun yok. Bilgisayardan göndersen ancak bu kadar hızlı olabilir. 3.5" jak girişi çok iyi. Her türlü kulaklığı takıyorsun ve eğer kaliteli bir kulaklık takarsan, gerçekten acaip işe yarıyor. Bu konuda Sony Ericsson'un Walkman serisinden bir kulaklık tavsiye edebilirim. Hafıza kartı Micro SD. İyi bir özellik, günümüzde hem küçük hem de ucuz olan Micro SDler çoğu telefonda da bulunduğundan veri taşımada işe yarıyor. Kamerasının flashı yok. Bu en büyük dezavantajı piyasaki rakiplerine göre. Fakat kamerası kaliteli. Gündüz gözüyle kusursuz çekimler yaparken gece modunda da iyi çekimler yapabiliyor. Gülücük tanıması çok hoş. Panoramik modu gerçekten güzel. Hem çok kolay hem de çok iyi çekimler elde ettiriyor. Kamerası çekimleri nerdeyse anlık yapmasına karşın, peşpeşe güzel resimler yakalamak istiyorsanız çekimden sora önizleme modunu kapatmanızı tavsiye ederim. Resimleri yüklerken çok bekletiyor çektikten sonra. Hoparlörü fena değil. Sesi Nokia'lar kadar çıkmıyor fakat emin olun onlar kadar kalitesiz de değil. Seste hiç bozulma yapmıyor. Ve yeterli bir ses seviyesi var. Samsung'un eski modelleri gibi değiller emin olabilirsiniz.
Benim bu telefon hakkında yorumlarım bunlar. Gayet iyi ve eğlenceli bir telefon. Hele mesaj yazmak için klavyesini açınca ortamda acaip havalı duruyor. :D Piyasada zaten qwerty klavyeli ve 3g, wifi özelliklere sahip telefon çok az. Olanlar da nedendir bilmiyorum, 800 TLnin altında değil. :)
Ayrıca telefon ile ilgili sorusu olanlar bana ÖM ile ulaşabilirler. Telefonu epey kurcaladım. Nerdeyse herşeyini biliyorum. :)

mutluxxx

Üye
Mükemmel bir telefon.

papyruss

papyruss

Üye
telefon süper gerçekten scorpidos yukarda zaten anlatmış herşeyini

kivancekin

Üye
çok harika bir telefon kullanışı falan cok rahat kesinlikle al

leıkon

Üye
corby pro 10 numara telefon

moak

Üye
rahat mesaj yazabiliyorsun ama pek fazla uygulaması yok

Zack!!

Üye
LAN NİYE DUSUNUYON ALMAK İÇİN ALSANA ŞU TELEFONU BEN 2 AYDIR KULLANIYOM BU TELEFONU TEK EKSIGI FLASH AL BE ALL !!1:off::grrr:

Üst Alt