Samsung Galaxy Wonder Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

esokmen

esokmen

Üye
Yeni bir sayfa kuracagim wonder la ilgili

mesutgaga

mesutgaga

Üye
rami nasıl temizliycem peki?

esokmen

esokmen

Üye
Daha iyi yani

gss_adnan

gss_adnan

Üye
rami nasıl temizliycem peki?

Rami temizleme stok romda oluyo bunda oyle bisey yok menu tuşuna biraz uzun basıp arka planda açık olan uygulamaları seçerek sola doğru kaydırcaksın. Yada Task Killer Manager programı var onu kullancaksın

asdqq

Üye
Arkadaşlar telefonumda mms alamıyorum gönderemiyorum. Veri ağı etkin olmasına rağmen olmuyor. Ayarları da yapılı ve doğru. Sorunu nasıl çözebilirim ? Lütfen yardım eder misiniz ? Telefon da rc4 kurulu

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonumda mms alamıyorum gönderemiyorum. Veri ağı etkin olmasına rağmen olmuyor. Ayarları da yapılı ve doğru. Sorunu nasıl çözebilirim ? Lütfen yardım eder misiniz ? Telefon da rc4 kurulu

Rc5 cikti bi dene.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
ben yeni indirdim rc5i linkte problem yok

mesutgaga

mesutgaga

Üye
shadowgun deadzone acılmıyor ics isteyen oyunların hicbiri acılmıyor ne yapmam gerek.cm9rc5 orjinal kernel ?

mesutgaga

mesutgaga

Üye
arkadaşlar telefonumda cm9var ve orjinal kernel.shadowgun deadzone ve dier ics oyunları 10 saniye sonra oyundan atıyor sebebi ney ?

mesutgaga

mesutgaga

Üye
ve tüm oyunlardan atmaya başlsdı nova 2 de bile.tekrar cm9 romu atsam düzelirmi?önerebileceginiz birşey varmı?

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
ve tüm oyunlardan atmaya başlsdı nova 2 de bile.tekrar cm9 romu atsam düzelirmi?önerebileceginiz birşey varmı?

Evet at ama wipe ve format islemlerini yapiiomsn? Bu arada. Rc5 yuklynce yoon kernel yukle sonra islemcin 1.4 den 1.8 ghzye ckar

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Evet at ama wipe ve format islemlerini yapiiomsn? Bu arada. Rc5 yuklynce yoon kernel yukle sonra islemcin 1.4 den 1.8 ghzye ckar

tüm işlemleri dogru yaptıgıma eminim ama yanlışlıkla heycandan biyere tıkladım ama ondan dolayı oldugunu sanmıyorum

Üst Alt