Samsung Galaxy Wonder Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

mesutgaga

mesutgaga

Üye
bu kulübün içersinde nova 3 çalıştırabilen bi wonder kullanıcosı varsa apkyi link atabilirmi

serif-23

serif-23

Üye
:thumbup: beni de ekleyin

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arco s3le iphonede olmayan kerneli ve cm10.1 i yapmayı düşünüyor cm10 ve 9un finalleri bitince yani bu limepie android 5.0 ı rahatça kullanıcaz demek oluyor :) birde benim stabiliteyi artırma konumu n linkini eklersen on numara olur :oke:

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
arco s3le iphonede olmayan kerneli ve cm10.1 i yapmayı düşünüyor cm10 ve 9un finalleri bitince yani bu limepie android 5.0 ı rahatça kullanıcaz demek oluyor :) birde benim stabiliteyi artırma konumu n linkini eklersen on numara olur :oke:

Ooo demek android 5 :eller: arco kim?

esokmen

esokmen

Üye
Cm9 mode on. Super ya

cCccevocCc

Üye
beyler bende galaxy w telefon var ve en ufak seyde cok tedirgin oluyorum hemen piksel testi dokunmatik testi falan yapiyorum en ufak darbede bile telefonum suana kadar 2kez dustu ciddi olarak . Biri 2 metreden digeri bel hizasindan. sizce tedirgin olmamin anlami var mi kolay zarar gorurmu telefonum

cCccevocCc

Üye
:-D

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
ben 1mden düşürdüm sanırım kamera başarısız diyordu her ihtimale karşı kap almanı öneririm :) cok tedirgin olma okadarda ama kap tavsiye ederim

cCccevocCc

Üye
kap var ekran koruyucu var benim ogrenmek istedigim bu telefon hemen sakata gelir mi yorumlariniz icin tesekkurler

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
ekran koruyucu ve kap varsa cok da endişelenme ama gidipde fırlatma yani :)

mesutgaga

mesutgaga

Üye
wondırıyla nova 3 oynayanlar apk versin :O

cCccevocCc

Üye
ekran koruyucu ve kap varsa cok da endişelenme ama gidipde fırlatma yani :)

Tamam kardes saol ben zaten telefonuma cok fazla onem veririm korurum da iste insanlik hali dusuyor bazen ama dayaniklidir degil mi sakata gelmez ? tesekkur ederim

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
sana yazdıktan az sonra merdivenleri hoplaya hoplaya inerken 1mden merdivene düşürdüm (mermerden merdivenler) ben kapsız kullanıorum sadece ekran koruyucu var bi sıkıntısı olmadı :) rahatça kullan iyi deneyim oldu bana :D

mesutgaga

mesutgaga

Üye
nova 3?

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
sana yazdıktan az sonra merdivenleri hoplaya hoplaya inerken 1mden merdivene düşürdüm (mermerden merdivenler) ben kapsız kullanıorum sadece ekran koruyucu var bi sıkıntısı olmadı :) rahatça kullan iyi deneyim oldu bana :D

:kop2:

Üst Alt