Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
V4 Buyrun arkadaşlar kuranlar her konuda yorumlama ve kıyaslama yapsın ben sizin için çalışmaya üşenmiyorum sizde yorum yapmaya üşenmeyin arkadaslar

Arkadaşlar açilista geç açilacaktir 3-4 dakka bekleyin scriptler çalistigi için

fairtail

Üye
emeğine sağlık.çok saol

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
kuran arkadaslar ilk izdenimlerini yazarsa sevinirim onara göre diger versiyona geçecem uygulama sayısını baya indirdim 65'e kadar o yüzden gereken programlari siz kendiniz kurarsiniz ben en çok sistem üzerinde çalistim busefer bide tema ve diger seyleri kurmadim rami kasacak hiç bir sey kurulu degil

Dejavuex

Üye
V3 İL3 V4 arasında gözle görülür fark var dahada stabil günlk kullanım icin cok uygun.

sahin02

Üye

By wondermo v4 ne gibi değişiklikler var bunları da yazarsanız sevinirim. Emeğinize tsk

WarLox

Üye
bt kulaklık problemi devam ediyor.

Dejavuex

Üye
günlük kullanıma çok uygun bence herkes denemeli

cadde19

Üye
sanki sarjı hızlımı bitiyor banamı öyle mi geldi

nicked

Üye
daha indiremedim inderen ve kuran arkadaslar genel bir bilgi verse ve internet paylasimi calisiyormu?

spazmol

Üye
google play sorunu nasıl çözülüyordu ?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Beyaz ekran problemi arconun son driverlardan kaynaklanıyor pil tasarruf için

m.furkan

Üye
Şarj bana da hızlı bitiyor gibi geldi.

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar oyun ve internet performansı nasıl? Test edermisiniz

- - - Eklendi - - -

İlk şarjı tam olarak bitirip kesintisi olarak dodoldurup deneyin

- - - Eklendi - - -

Ek olarak arka planda işlemleri yok olarak ayarlayın ayarlar geliştirici seçeneklerinde arka planda işlem yoku seçin

m.furkan

Üye
Ben oyun olarak subvay surfu denedim akıcı bir şekilde oynadım. Arada bi çok küçük hissedilmeyecek takılmalar mevcut.

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Ben oyun olarak subvay surfu denedim akıcı bir şekilde oynadım. Arada bi çok küçük hissedilmeyecek takılmalar mevcut.

Oyuna girmeden task manager ve es task manager ile sollandir görevleri sonra arka planda işlemleri yok olarak ayarlayıp dene %40 daha fazla akıcı olur

m.furkan

Üye
evet etkisi oldu şimdi daha iyi. ben romunuzu dün itibari ile kullanmaya başladım ama bence üst bildirim çubuğunda parlaklık ayarlaması olsa çom daha iyi olur. birde v4te gün içinde kullandığımız uygulamalarda kaldırılmış takvim gibi. yeni versiyonda bunların eklenmesi daha iyi olur benim görüşüm.