cadde19 Üye nicked' Alıntı: v3 istiyoruuuuuuzzzz Genişletmek için tıkla ... Hadi be hocam ta dun gece yayinliyordun hala bekliyorum ayip ediyorsun
nicked' Alıntı: v3 istiyoruuuuuuzzzz Genişletmek için tıkla ... Hadi be hocam ta dun gece yayinliyordun hala bekliyorum ayip ediyorsun
Mücteba Üye cadde19' Alıntı: Hadi be hocam ta dun gece yayinliyordun hala bekliyorum ayip ediyorsun Genişletmek için tıkla ... Aynen be hocam
cadde19' Alıntı: Hadi be hocam ta dun gece yayinliyordun hala bekliyorum ayip ediyorsun Genişletmek için tıkla ... Aynen be hocam
wondermu Üye Konu Sahibi Arkadaşlar lütfen sabırlı olun sorunsuz şekilde vermek için uğraşıyorum bir kaç yedek arasında kaldım stabil olanı hangisiyse onu yükleyecem
Arkadaşlar lütfen sabırlı olun sorunsuz şekilde vermek için uğraşıyorum bir kaç yedek arasında kaldım stabil olanı hangisiyse onu yükleyecem
cadde19 Üye wondermu' Alıntı: Arkadaşlar lütfen sabırlı olun sorunsuz şekilde vermek için uğraşıyorum bir kaç yedek arasında kaldım stabil olanı hangisiyse onu yükleyecem Genişletmek için tıkla ... 2 gune yakin olunca meraklaniyor insan
wondermu' Alıntı: Arkadaşlar lütfen sabırlı olun sorunsuz şekilde vermek için uğraşıyorum bir kaç yedek arasında kaldım stabil olanı hangisiyse onu yükleyecem Genişletmek için tıkla ... 2 gune yakin olunca meraklaniyor insan
wondermu Üye Konu Sahibi cadde19' Alıntı: 2 gune yakin olunca meraklaniyor insan Genişletmek için tıkla ... Haklısın dostum ama ben yine sizin için geciktiriyorum daha güzel olsun diye :-)
cadde19' Alıntı: 2 gune yakin olunca meraklaniyor insan Genişletmek için tıkla ... Haklısın dostum ama ben yine sizin için geciktiriyorum daha güzel olsun diye :-)
cadde19 Üye wondermu' Alıntı: Haklısın dostum ama ben yine sizin için geciktiriyorum daha güzel olsun diye :-) Genişletmek için tıkla ... Sagol hocam bugun paylasta bari yukleyelim be gozunu seveyim - - - Eklendi - - - cadde19' Alıntı: Sagol hocam bugun paylasta bari yukleyelim be gozunu seveyim Genişletmek için tıkla ... Hadi be mübarek )
wondermu' Alıntı: Haklısın dostum ama ben yine sizin için geciktiriyorum daha güzel olsun diye :-) Genişletmek için tıkla ... Sagol hocam bugun paylasta bari yukleyelim be gozunu seveyim - - - Eklendi - - - cadde19' Alıntı: Sagol hocam bugun paylasta bari yukleyelim be gozunu seveyim Genişletmek için tıkla ... Hadi be mübarek )
ledayi2000 Üye kardeş dediklerini uyguladım fakat tel açılmadı wonder yazısında kaldı ne yapmak lazım - - - Eklendi - - - bide bende hafıza kartında cwm klasörü yok neden kine cwm nosu 6.0.1 - - - Eklendi - - - tamam verdiğin cwm yi yükledim ama hala hafıza kartında cwm klasörü yok nornalmi
kardeş dediklerini uyguladım fakat tel açılmadı wonder yazısında kaldı ne yapmak lazım - - - Eklendi - - - bide bende hafıza kartında cwm klasörü yok neden kine cwm nosu 6.0.1 - - - Eklendi - - - tamam verdiğin cwm yi yükledim ama hala hafıza kartında cwm klasörü yok nornalmi
cadde19 Üye mucteba16' Alıntı: Hadi be hocam Genişletmek için tıkla ... Herhalde bugun gelmez gibi gorunuse gore
wondermu Üye Konu Sahibi cadde19' Alıntı: Herhalde bugun gelmez gibi gorunuse gore Genişletmek için tıkla ... İnşallah bağlantı sorunsuz olurda yüklerim
cadde19' Alıntı: Herhalde bugun gelmez gibi gorunuse gore Genişletmek için tıkla ... İnşallah bağlantı sorunsuz olurda yüklerim
cadde19 Üye wondermu' Alıntı: İnşallah bağlantı sorunsuz olurda yüklerim Genişletmek için tıkla ... Bugun gelir mi hocam
wondermu' Alıntı: İnşallah bağlantı sorunsuz olurda yüklerim Genişletmek için tıkla ... Bugun gelir mi hocam
Mücteba Üye wondermu' Alıntı: İnşallah bağlantı sorunsuz olurda yüklerim Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruzz :
wondermu' Alıntı: İnşallah bağlantı sorunsuz olurda yüklerim Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruzz :
cadde19 Üye mucteba16' Alıntı: Bekliyoruzz : Genişletmek için tıkla ... Yok yok bugun de gelmeyecek )
wondermu Üye Konu Sahibi %50 arkadaslar beklemede kalin - - - Eklendi - - - ama acele ettirdiniz beni söyleyeyim biraz daha bekleseydiniz daha çok test edip birşeyler yapabilridim olsun sorun degil bunu deneyin yeni versiyonuda verrim yakin zamanda
%50 arkadaslar beklemede kalin - - - Eklendi - - - ama acele ettirdiniz beni söyleyeyim biraz daha bekleseydiniz daha çok test edip birşeyler yapabilridim olsun sorun degil bunu deneyin yeni versiyonuda verrim yakin zamanda