S2 tavsiye ediyorum herkese. Siyah bir s2 yi elinize alinbi inceleyin telefondaki karizmayi farkedeceksiniz. Ayrica cok hizli. Imkanim olsa sifir alirdim oderece yani.Cok buyuk paralar vermeye gerek yok isinizi gorur
Wondermu oyunlardski kaliteyi gormen lazim bir gram kasma yok birader. Kesinlikle al. Cok buyuk paralsr vermene gerek yok cok iyi akici hizli. Ilerde cok sıkılırsak rom yukleriz bi dunya rom var.
Wondermu oyunlardski kaliteyi gormen lazim bir gram kasma yok birader. Kesinlikle al. Cok buyuk paralsr vermene gerek yok cok iyi akici hizli. Ilerde cok sıkılırsak rom yukleriz bi dunya rom var.
Sorun çalışması değil. Oyun donanımı adam gibi kullanamıyor. Bu yüzden kasıyor. Temple run 1in (düşük donanımlı cihazlarda) kasıp, aynı telefonda bravein kasmadigi gibi
Sorun çalışması değil. Oyun donanımı adam gibi kullanamıyor. Bu yüzden kasıyor. Temple run 1in (düşük donanımlı cihazlarda) kasıp, aynı telefonda bravein kasmadigi gibi
wonder mu yeni sürüm ne zman geliyor...
internet paylaşamama sorunundan romu değiştirmek zorunda kalıyorum ama aynı stabileteyi alamıyorum hiç bir romda!
Arkadaşlar telefonum da sorun var garantim de yok telefon rami ne zaman ful dolduğu zaman kitleniyor reset atınca düzeliyor bu aralar çok fazla zamanında yok ama inşallah bir çözüm bulup sizlerle ilgilenirim