tekrar s.a kardeşim romun çok güzel,güncelleme geldği günden ber kullanıyorum ve birçok uygulamada telefona yükledim şuandaki son yaptıgım antutu performans gegerinden tam 7111 aldı haylada çok güzel şarj dururmum gözle görünür şekilde büyük bir farkla arttı wifi yada 3g internette hiç bir sorun ile karşılaşmadım.telefon çok hızlı çok seri şuana kadar çok ama çok basit hatalar aldım onlarda önemli değil,şimdi rahatsız edici bir durummudur değilmidir kardeşim sen bunlara bak ben sorunları yazayım.
1-kardeş galeriye girdigimde resimlere baktıgımda büyütüyorum yada hızlı hızlı kullandıgım zaman galeriyi galeri durdu diyip kapatıyor ama tekrar galreriye tıkladıgında açılıyor.
2-googleı play storeden hani birşey indirirsin ya bazen şu hatayı alıyorum,sunucuya baglanırken hata diye birşey ama sonunda çözümü var.verileri temizle demiştin bana ayarlardan uygulamalar çalışanlardan veriyi temizle diyerek google play sorenin bu hatadan kurtuluyorsun.
3-kardeş klavye çok küçük yazamıyom ayarlarını yapıyorum gene aynı mesela ben kelimeleri tahmin etme diyorum ama o hayla tahmin ediyor yanlışları düzeltiyor ve dahada yanlış oluyor yani demek istediğimi demiyor. .d
samsungsung s3 mi s4 klavyesi koy kardeş yada daha rahat bir kalavye. .d
sorun bukadar başka hiçbir sorun yok taş gibi rom herkeze hayırlı ugurlu olsun diyim .d
kardeş geçmiş olsun allah yardımcın olsun bu sorunların için.. yardımcı olabilirsek olalım kardeş.