Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

secan325

Üye
sunucu ile guvenli bir baglanti kurulamiyor bu gecici bi sorun olabilir yada android cihazinizda veri kullanilamiyn olabhlir. sorun dvm edrse musteri hzmetlerini arayn

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Bekle araştirayim

secan325

Üye
hata kodu vermiyo sadece onu diyo

secan325

Üye
yok anlamam ondan. lucky patcer var bi

secan325

Üye
market kisitlamasi olan uygulamalarj yama yapiyor

secan325

Üye
hayır. proyu silip deneyim bakalım

- - - Eklendi - - -

olmuyo neyse ben müsait zamanda romu tekrar kurar bidaha denerim. teşekkürler

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir sorun varmı ilk günden beri kullananlar yorum yaparmısınız artıları eksileri bilelim bir dahaki güncellemede daha stabil sorunsuz olsun sizlerden de biraz ilgi bekliyorum bu konularda fırsat buldukça yazın fikirlerinize sorunlarinizi

cadde19

Üye
kardes romun genel olarak güzel diger kullanmis oldugum romlara góre gayet kaliteli ancak telefonu her kapatıp actıgımda sistem yanıt vermiyor hatası alıyorum cözüm üretebilirmisin wondermu ?

arkadaslar ayrıca klavye olarak kesinlikle tavsiyem xperıa romunun klavyesi tamamı ile türkce

wondermu

Üye
    Konu Sahibi

Başlangıçta çalışan sistem dosyaları scriptler uygulamalar ve hafıza kartını tanıma sürecinde aynı windowsda bilgisayarda ki gibi belirli bir süre tepki vermemesi çok normal açılışta kartı okuyana kadar kullanma bekle sonra görevleri sollandir es task manager ve diğer task manager ile ondan sonra kullan hızlıca

secan325

Üye
wondermu isi saglama alayim ddm romu bstan kurdum .google hesabini kabuletti. snra uygulamalardan ayni islemleri yapip verileri temizldm. hesap ekldm giriyo suan.sorun dvm etmez artik sanirsam

- - - Eklendi - - -

wondermu isi saglama alayim ddm romu bstan kurdum .google hesabini kabuletti. snra uygulamalardan ayni islemleri yapip verileri temizldm. hesap ekldm giriyo suan.sorun dvm etmez artik sanirsam

wondermu

Üye
    Konu Sahibi

İnşallah :-) düzgünce bir yedek al sorunsuz ken olursa ona dönersin

isakli05

Üye
telefon samsun galaxy W den sonra açılmıyor yardım edebilirmisiniz

Mücteba

Üye

kardesim aynisi banada olmustu odinle stock rom attim duzeldi istersen bi forum andonovaya bi bak derim orda detayli bir sekilde anlatiliyor

- - - Eklendi - - -

kardesim aynisi banada olmustu odinle stock rom attim duzeldi istersen bi forum andonovaya bi bak derim orda detayli bir sekilde anlatiliyor

isakli05

Üye