Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Şu alttaki Tuşlar gitmiyor ne yaptįmsa gitmedi bir çözüm bulmalısın birde google play den uygulama indiremiyorum sunucu dan bilgi alınırken bir hata oluştu diyor

kaldirmak için Google playi aç softkey enableri kaldir ordan tekrar yükle aç de disable yap yeniden baslat

Google play sorunu için Google play hizmetleri,google hesap çerçevesi,google hesap yöneticisi,google play sotore bu hizmetlerin hepsinin verisini sifirla daha sonra google hesabini kaldirip yeniden baslat hesabini tekrar ekle kalici olarak düzelir

karahun

Üye
kardeşim lütfen yardım et dosyayı indirdim winrardan çıkar demişsn çıkardım ama sd karta atarken yer yetmedi sd kartı sıfırladım dosyayı attım klasör olarak cwm deki herşeyi yaptım fakat dosyayı bulamadı şimdide telefon açılmıyor samsung galaxy wonder yazısında takılıyor lütfen yardım et

dediğin şekilde kurdum romu telefon açılıyor sd kart felan yuklendıkten sonra seeder izni verildi diyor ondan sonra donuyor bi yardımcı olun 3 sefer yükledim 3 undede aynısı oldu

karahun

Üye
kardeşim sorunuma yardım et kafayı yicem şimdi lütfen

" seeder izin verildi superuser yetkilerine sahip oldu etkileşimli yapı " yazıyor ondan sonra donuyor

- - - Eklendi - - -

yardım gelmeyınce cm 10,1 kurdum

yinede teşekkürler

Hesabı nasıl kaldırabilirim

- - - Eklendi - - -

Hesabı nasıl kaldırabilirim

Tamam kardeşim hallettim sağol

secan325

Üye
ben google play icin dediklerini harfiyen yaptim google play hesabi kurmak istdgmde kuramixor? napmaliyim

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
ben google play icin dediklerini harfiyen yaptim google play hesabi kurmak istdgmde kuramixor? napmaliyim

Google ile ilgili bütün hizmetlerin verileri temizle ayarlardan hesabı kaldır yeniden başlat tekrar ekle hesabı

secan325

Üye
evet ôyle yaptim suan hesap yok ve hesabimi eklemiyor yazdiktan snra ileri diyorum hesap kuralamadi diyo wriles agi ariyo wrilesi aciyorum sonuc yine husran.

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Wifiyi kapayıp tekrar aç yada wifiyi silip tekrar ekle

secan325

Üye
onuda yaptim . romu tekrarmi kursam

secan325

Üye
evet griyo cepten yaziyrum suan

secan325

Üye