Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

MD5 mismatch diyor

- - - Eklendi - - -

MD5 Mismatch diyor

evet

- - - Eklendi - - -

bunu yüklemek için Cyonagen mod yüklü olması lazım mı ?

murcix

Üye

nuhababa

Üye
Oyunda problem olabilir mi sizden ricam diğer oyunlarıda test etmeniz[/QUOTE]

diğer oyunlar çalışıyo. galiba eternity warriorsta problem var

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
V3 geliyor arkadaşlar şarjı çok sorun edenler için cm9 ekliyorum ama cm10ada devam eş zamanlı olarak

secan325

Üye
cm9 stabil ama cm10 un bi kalitesi hizi var. bunun sarji biraz daha iyi olsa muhtesem otesi olck. v3 nezaman hazir olur wondermu

murcix

Üye
V2 nin tadını çıkartalım arkadaşlar bu ne hız böyle

nuhababa

Üye
Jelly Bean oluyo demi cm10 ? yani v2 jelly Beann demi ?

batarya konusunda diğer romlara göre fena sayılmaz ama şu camera olayını bi halledebilsek güzel olacak. önceki mesajda yazmıştım camerayı 720 p ye aldığında çekim yapmıyor donup camerayı kapatıyor. bu durumun çözümü yoksa diğer romları deneyeceğim. romdan memnunum ama camera işi bozuyor. şu ara da çok sık kullanmak durumundayım (bi bu özellik çalışmıyor şimdi de inadına camera lazım) bu kamera sorununun çözümü varmıdır ? cevabını bekliyorum

wondermu

Üye
    Konu Sahibi

kamera 480 p'de calisiyor sadece videoda 720 p yok resim cekerken sıkıntı yok bunun nedeni performans ve ramdan kaynaklaniyor malesef bunu suan için düzeltme gibi bir seçenegim yok ayni kerneli kullanarak ama dilersen cm10 için hurtsky kerneli kurup çözebilirsin sorunu

atessss

Üye
Jabra kablosuz kulaklık baqlanmıyor..ayarlar durdu hatası veriyor.