Samsung Galaxy W Yoon Kernel Aphrodite

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
gayet hızlı bence orj 3.0dan iyi

isousluer

isousluer

Üye
Az önce kurdum. Gayet iyi. Kurmanızı öneririm.

mnyak94

Üye
Beyler antutu dışında pek fark olmuyor rc4 ün kendi kerneli de yoon da iyi performansta hatta fark yok denebilir yoon yükleyip s3 performansı beklemeyin bence ikisi de aynı temple run 2 de kaliteyi en iyiye alırsak ikisi de donuyor sonuçta

Fatih Enes

Fatih Enes

Üye
Ben bunun gibi kernel görmedim. Agent Dash sıfır takılma ...

ahmetsuha525000

Üye
Ram kaç oluyor

alprnx

alprnx

Üye
jb için olanını indirdim cm10 kurdum telde yoonde kurayım dedım telefon samsung yazısı geldı siyah ekranda kaldı :D

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu birkaç kez yeniden başlatmayı deneyin, düzelebilir.Bende yoon kerneli ilk kullanmaya başladığımda arada siyah ekran sorunu yaşıyordum.Telefonun pilini çıkartıp biraz bekleyip yeniden açınca düzeliyordu.

- - - Eklendi - - -

372mb kullanılabilir ram alanı oluyor.Yani bundada 2.6 kerneline göre 5mb düşüş var.3.0 kernelinden kaynaklı bir düşüş sanırım.

alprnx

alprnx

Üye
hocam zaten vazgeçtim cm9 rc4 3x yoon kernele geri döndüm.cm10 daha olmamış kamera sorunu düzelsin direk geçicem.siz bi cm9 konusunda yazdıklarım hakkında bi yorum yapsanız.

alprnx

alprnx

Üye
cm10 3.0 moduna yoon kernel 3x kursam nolur ?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Jb ve ics için kamera driverları farklı.Ayrıca cm9 ve cm10 için kernel ramdisk ayarları farklı.Bu yüzden yüksek ihtimalle boot ekranında kalır veya açılırsa bile 3.0 kernel versiyonlu jbden farkı olmaz.Yani jb 3.0 kerneli ile kullanmak isterseniz zaten bu mevcut ama henuz cm10 3.0 kerneline tam gecis yapmadigi icin henuz yoon kernel cm10 icin guncellenmedi.Cm10 3.0 kerneli ile herşey çalışır hale gelince yani muhtemelen bir sonraki cm10 sürümünden sonra cm10 yoon kernel güncellenecektir.

doganhu

doganhu

Üye
Birkac gundur kullanıyorum hız gercekten guzel ama bazen telefon uyku modundayken acmak istediğimde donuyor bataryayı cıkarıp takmam gerekiyor. Bide bazen kendi kendine reset atıyor. Ben bu yuzden 1.7 ye geri dondum :(

Dejavuex

Dejavuex

Üye
evet resetleme sorunu hala sürüyo bende rahatsız oldum bu durumdan .
fakat yeni sürümde düzeltiilir galiba okadar dert edicek bi durum değil :)

FrukoFurkanZ

FrukoFurkanZ

Üye
cm10 da bir sıkıntı yok demi kamera sorunu gibi

Karamaske1905

Üye
Acaba hangisini kullansam deneyen varmı cm9'mu yoksa cm 10'mu?

unmark

Üye
--Baphomet--
hadi config

--Baphomet -- -
using arco's latest kernel 3.0 source
SLUB memory allocator optimized
dynamic read ahead
3.4 interactive governor
ROW v4
more optimizations

Guncellemek isteyene...
Konu guncellendiginde silinicektir.

h20

Üye
su an bende cr5 yüklü bunu üstüne sadece İnstall zip from sdcard/choose zip from sdcard dan secip yükleyecekmiyim baska bişi yapmama gerek var mı yoksa sadece yüklemek yeter mi

secan325

Üye
Dun aksam yukledim . İlk yukledigimde telefon dondu ama vazgecmeyip tekrar yukledim . Hic bi sorun yok gayet guzel ve rahatladi telefon

bad-code

bad-code

Üye
bunu yüklemem hafızayla ilgili bişey siler mi bi çeşit güncelleme gibi bişsey mi acaba yoksa tam olarak kerrnel nedir

yokartk

Üye
bende yükledim reset atıyor telefon bır cozumu var mıdır ?

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
chronos cikti guncelle

Üst Alt