samsung galaxy w i8150 SD card sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

sedatistan

Üye
Selamun aleykum Dostum çözümü ayarlara gir ordan depolama birimini aç açtıktan sonra menünün yanındaki tuşa bas orda depolama yapılandırması var dahili hafızayı kullanı işaretle artık sdcardın hafızasını kullanırsın yok rootmuş bilmem neymiş hepsi yalan :))
ooo eleman çözmüş olayı :) biz boşuna uğraşıyoruz. ayrıca root da yapsan da garanti bakmak zorunda onlar garanti dışı derler uğraşmamak için çünkü bilen bilmeyen herkes atıyor.sonuçta sen bilgisayar aldığında microsoftu silip linux yada xp'yi silip vista ,windows 8 yüklediğinde garanti bakmıyor mu ki ayrıca linux açık kaynak kodlu bir yazılım neden bunu yüklemiyorsun siliyorsun biz yaptık bozma bunu.. demeleri saçma eline 1.7 hafızalı telefon tutuşturup arttırılabilir hafıza 32 gb a kadar demeleri ayrıca bi saçmalık,kullanıcıyı yanıltıcı bir kere.az hukuk falan okuyun,telefonuma bakmayacak garantinin ağzını burnunu kırarım.dava ederim la

drjacks

Üye
ya arkadaslar acil yardim lutfen s1plus im bn root yaptim yalniz usb hata ayiklama ve diger senegi secmemistim sona hafiza kartini sd gosterme islemini yaptim res attim tel ne sd nede hafiza kartini goruyo acil yardima ihtiyacim var kutfen daha yeni aldim nasi duzeltirim bide bu islem sirasinda usb hata ayiklama ve digerini secmedigim icinmi bole oldu telim yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

aynı sorunu bende yaşıorum arkadaşlar rootladım vold.stab dosyasını system/etc içine attım rebot ladım telefonu telefonum galaxy w ne kendi hafızası gözüküor nede sd kart dosyalarıma giriorum takılı sd kart yok dio telefonu açıncada sd kartta ! işareti war acil yardım servise göndermek istemiorum telefonu daha alalı 3 hafta fln oldu

bilen19

bilen19

Üye
arkadaşlar ben bunu yaptım harika oldu çok teşekkürler ama rootu unroot yaparak tekrar eski haline getirdim. yalnız bu sd kartı tekrar eski haline getiremedim öyle kaldı

furuko1231

Üye
root yapip vold.stab dosyasini degistir cok oyun varsa hafiza kartinda ex4 olusturup oraya at ben oyle yaptim

tugrul401

Üye
yanlislikla kendi vold.stab dosyasini sildim ne sd card ne de usb bellek gözukuyor acil yardim lutfen

aaarda

Üye
vold.stab dosyasını Root Explorer ile bulup bulduğun yere atıcaksın Root Explorer telefonun gizli dosyalarına ulaşmanı sağlar.Bunuda anca telefonu rootlayarak kullanabilirsiniz.Arkadaşlar araştırırsanız herkes bu yöntemle yapıyor.Yani ben bulmadım yöntemi zaten ALINTIDIR ekledim.Saygılar

kardeşim ben senin dediğm yolla yaptım telefon pert oldu verdiğin dosyaları indirdim etcye attım relefon açılıyo ama tuş kilidi bi türlü açılmıyo ??

remzier

Üye
harika çok faydalandım. uzun süredir bu sorunu çözmeye çalışıyordum. tşkkrlr.

enesaydgdu

Üye
aynı sorun bende de oldu napıcam bilmiyorum siz sorunu halledebildiniz mi

ilhamisenses

Üye
Telefonumun: Sistem Belleği: 1,07 gb
Usb Bellek : 1,70 gb
sd kart : 14,93 gb idi.

Telefonu rootladım. Vold.fstab değişikliğini yaptım.

Sistem Belleği: 1,07 gb
Usb Bellek : 14,93 gb
sd kart : 1,70 gb oldu.

Bende bunu istiyordum fakat problem şurda indirdiğim programları sistem belleğine 1,07 gb olan yere kuruyor yani usb belleğe kurmuyor bununla ilgili ne yapabilirim.

• Beğen
Tepkiler: vehipcabuk

deadci19

Üye
RO yazan yrı bulamadım kardesss acil cvpp.

- - - Eklendi - - -

acill cevap verırısenız ıyı olurrr

- - - Eklendi - - -

acill cevap verırısenız ıyı olurrr

Üst Alt