Samsung Galaxy SL i9003 [Özel Rom] Sehr-i Rom v4.0

Sponsorlu Bağlantılar

pegasos

Üye
süper eellerine sağlık
[COLOR=#fafafa !important]

[/COLOR]​

can_okmen

Üye
az önce kurulum bitti wifi de sıkıntı çıkmadı şimdilik
wipe seçenekleri ile denedim telefon açılmadı samsung yazısında kısır döngüye girdi.
en baştan tekrar başlayıp sırasıyla xkpe - xkpq - cwm - sehriyar 3,7 yükledim ve şu an kullanıyorum
wipe seçeneklerini kullanmadan

kardeş yardımına ihtiyacım var.
en son rom olan Sehr-i Rom v3.7.zip kurdum sırasıyla önce xxkpe-kpq-cwm-Sehr-i Rom v3.7.zip ve ardındanda son güncellemeni fakat söyle bir sorun var.biliyorsunki wifi acıkken data kapanıyor.Ben evde wifi, dısarıda data veri bağlantısını kullanmaktayım.eve girince otomatik wifi yi tanıdıgı için data kapanıyor wifiden bağlanıyorum.Ancak rom unu yükled,kten sonra ya wifi yada data ikisinden biri mutlaka açılmıyor.örneğin dışarıda data kullanırken eve geldiğimde wifi ye otomatik geçmiyor ben geçiriyorum ama web sayfas bulunamadı deyip hata veriyor.sonra açıp kapatıyorum wifi ye bağlanıyor ama bu seferde dışarı çıktıgımda data bağlanmıyor tekrar açıp kapamam gerekiyor.
romu birkaç defa yükledim sildim yine aynı hata veriyor.sanırım kernelde bir hata var acaba sadece bende mi.ve rom uçok beğendim kullanmak istiyorum yardımcı olurmusun.

Juegos

Üye
Ellerine sağlık. Temanın mavi ışığı sevmediğim tek nokta gibi duruyor. Sanırım 2.3.6 üzerine kurulacak bu ROM. Ben hala senin XXKPH üzerine yaptığın ROM'u kullanıyorum. Bu ROM'un nasıl yükleneceğini detaylıca anlatabilirsen çok sevinirim.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
görsel paylaşamaz mısınız? merak ediyorum

mesir

Üye
çok teşekkürler

Juegos

Üye
Yüz görümlüğü mü istiyorsun, hayırdır? :))

rapsabi

Üye
romun ındırme lınkı nerde yaw

kreston

Üye
Eline sağlık çok teşekkürler

My3566

Üye
Kardeş tek birşey isticem senden cwmdeki dokunmatik butonlar varya aşağıda belirttim bunları nasıl romda kullanabilirim böyle birşey icat edilmedimi cok ihtiyacım var menu ve back tusu basmıyor benim ...
,

aktas.hkn

Üye
xxkpe ve xxkph romları elinde olan paylaşabilir mi ?

aktas.hkn

Üye
hortlatamadık konuyu :D

Üst Alt