Samsung Galaxy SL i9003 [Özel Rom] Sehr-i Rom v4.0

Sponsorlu Bağlantılar

egecoe

Üye
Hersey cok guzel calisma sahane eline saglik

fatrix_88

Üye
kardeş sanki biraz geç açılıyor telefon bu normal mi? ve menüde sağa çevirince teli ikonlar üst üste geçip bozuk bir görüntü oluyor anca geri çıkıp menüye tekrar girince düzeliyor. Çaresi var mıdır?

----------Eklendi @ 02:48:28 ---------- Yazıldı @ 02:47:20 ----------

Bu arada tel i9003

fatrix_88

Üye
yaw bu romu yükledikten sonra hangi wifi ye bağlansam bağlanıyor yani bağlantı sağlanıyor ama browser hiç bir siteye girmiyor. Operada da aynı sekilde daha açılırken internete bağlanılamıyor. Lütfen ağ ayarlarınızı gözden geçirin yazıyor. Lütfen buna acil bir çözüm. Romu değiştirmek istemiyorum

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
yaw bu romu yükledikten sonra hangi wifi ye bağlansam bağlanıyor yani bağlantı sağlanıyor ama browser hiç bir siteye girmiyor. Operada da aynı sekilde daha açılırken internete bağlanılamıyor. Lütfen ağ ayarlarınızı gözden geçirin yazıyor. Lütfen buna acil bir çözüm. Romu değiştirmek istemiyorum

Wi fi açıkken tekrar başlatıpta dener misiniz?

Arkadaşlar bende bu romu kullanıyorum ve aynı sorunları yaşıyorum ama bu sorunlar beni aşıyor sanırım elimden geleni yapıyorum ve kernel güncellemelerini takip ediyorum inşallah sorunsuz bir sürüm yayınlayacağım 1.0 sürümü gibi..

fatrix_88

Üye
denedim şimdi değişen olmadı :(

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Çözmeye çalışıyorum arkadaşlar..

Konuda da belirttim zaten wifi de sorun olduğunu sürpriz olmadı yani bu size..

Çözünce zaten sorunsuz sürüm olarak yayınlayacağım.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
3.9 sürümü hazır wi fi sorunu ortadan kalktı şuanda test ediyorum 4.0 adı altında yayınlayabilirim.

Sabırsızlanmaya başlayın yeni yeni özellikler var :ehe

y2973

Üye
3.9 sürümü hazır wi fi sorunu ortadan kalktı şuanda test ediyorum 4.0 adı altında yayınlayabilirim.

Sabırsızlanmaya başlayın yeni yeni özellikler var :ehe

walla şimdiden sabırsızlanmaya başladım merakla bekliyorum

----------Eklendi @ 12:09:22 ---------- Yazıldı @ 12:07:35 ----------

bu yeni romda ics holo tema kullanamazmısın kardeş

bosnags

bosnags

Üye
bu linkte ki temayı romunuzda kullanabilir misiniz?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
bu linkte ki temayı romunuzda kullanabilir misiniz?

Bu linkteki dosyalar tema değil düzenlenmiş uygulamalar sadece.. Mesajlar uygulaması vs.
Bunları bizim cihaza uygulayamayız (ben uygulayamam iyi bir kodlama bilgisi lazım)
Nedeni,
1 Bu dosyalar i9100 galaxy s2 için
2 İce cream sandwich 4.0.3 üzerinde çalışmakta.. Yani gingerbread ile uyumsuz..

y2973

Üye
ben bu temadan bahsediyorum kardeş

fatrix_88

Üye
walla cok sabırsızım. Birde yeni sürümü bu konu üzerinde mi yayınlayacaksın yoksa yeni konu açarak mı. Gelişmelerini hergün girerek takip edyorum.

Juegos

Üye
Launcher'i de değiştir gözünü seveyim. Renk ve yazı düzeni 2.3.4'teki gibi olamaz mı ki?

kosavalii

Üye
sehriyar kardeşim çoook teşekkür ederim ellerin tertgormesin

navti

navti

Üye
aceyede çıksa denerim

Thesymson

Üye
Çıksın yükleyelim :)

kutbeddin

Üye