Samsung Galaxy SL i9003 [Özel Rom] Sehr-i Rom v4.0

Sponsorlu Bağlantılar

azmiserim

azmiserim

Üye
sabırsızlıkla beklemedeyim dostum

y2973

Üye
kardeş sabırsızlıkla bekliyoruz ne zaman çıkar

gkhnbrzn

Üye
sabırsızlıkla benkliyoruz

azmiserim

azmiserim

Üye
kardeşim ben 3.7 yükledim radyoyu göremedim yeni versiyonda eklemeni rica ediyorum

kemal uçar

Üye
Kardeşim ellerine sağlık gerçekten süper rom ancak ben tel. noları kiese atmıştım almak için romo yükledikten sonra bağlamaya çalıştım birtürlü olmadı cihazı tanımıyor önceki romda tanıyordu zaten öylelikle numaraları attım şimdi olmuyor bi çaresi varmı yoka gittimi numuralar....:alkis

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu servise vereceğim bugün arkadaşlar..

Romdan kaynaklı bir sorun değil telefon sürekli "sd kart beklenmedik biçimde çıkarıldı" hatası veriyor..

Şu son haftalarda orjinal rom yükleyip denedim sorun hala devam etmekte o yüzden servise vereceğim..

y2973

Üye
Telefonumu servise vereceğim bugün arkadaşlar..

Romdan kaynaklı bir sorun değil telefon sürekli "sd kart beklenmedik biçimde çıkarıldı" hatası veriyor..

Şu son haftalarda orjinal rom yükleyip denedim sorun hala devam etmekte o yüzden servise vereceğim..

geçmiş olsun kardes peki romu yayınlamayacakmısın

Juegos

Üye
Ayno sorun bende de vardı. Garanti kapsamında anakartını değiştirdiler.

a.emrekorkmaz41

Üye
arkadasım gecmıs olsun da rom u merakla beklıyorum ne zaman gelecek

Juegos

Üye
Sakın ola Başarı ya da KVK servislerine verme. Onlar orjinal ROM yükleyip veriyorlar. Sorunun anakart senin ve sadece Samsung servisleri yapabilir.

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Samsung servisinde zaten ya başka yere vermem :)

Ürün takibini nasıl yapacağım bulamadım ya hangi siteden yapanilirim telefonumun durumunu öğrenmem için?

y2973

Üye
samsung servisi telpadır genellikle

nefreeet_10

Üye
hocam gördüğüm kadarı ile ziyadesi ile bilgilsin.bendeki ı9003 2.2.1 froyo var ben bunu nasıl güncellmeye gidicem.bana yardımcı olur musun?teşekkürler

togibaba

Üye
Kardeş yeni yaptığın 4.0 bekliyorum 3.7 yükledim çok sorun çıktı internete bağlanamıyorum marketten uygulama indirmiyorum haliyle radyo yok onun haricinde yeni güncellemede bence setcpu'nun yeni sürümümü yükle simgeleri değiştirme imkanın varsa değiştir şarj göstergesi falan onun haricinde bir sıkıntı yok herşey çok güzel emeğine sağlık ama ne olur çözüm bul en kısa zamanda yayınla be kardeşim

y2973

Üye
şehriyar kardeşim ne zaman yayınlayacaksın bir bilgi verirsen sevinirim

togibaba

Üye
Kardeş şu yeni rom ile alakalı bilgi verirmisin romlar güzel allah razı olsun senden çok güzel işimi görüyor ama arada sorun yaşıyorum mesela birileri beni arıyor ama gözükmüyor wifi sorunu oluyor arada sonra düzeliyor böyle şeyler biraz hızlandırıp çalışmalarını romu yayınlar mısın

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Rom düzenleme işine sadece cumartesi günleri vakit ayırabiliyorum o da sabahtan öğle 2 ye kadar arkadaşlar.
Haftanın geriye kalan tüm günleri doluyum.
Forumla da ilgilenmem gerekiyor derslerimle de sevgilimle de..

1 Nisanda YGS sınavım var o yüzden pek üzerine düşmüyorum romun..

Bu romun 3.7 sürümünü kullanan arkadaşlara önerim ben 4.0 ı yayınlayasıya kadar orjinal rom kullanmaları..

Juegos

Üye
4.0'da ne gibi bi değişikliğe gideceksin? Launcher değişecek mi mesela?

togibaba

Üye
ben beklerim hoca yeni romu orjinali boşver sen sorunları düzelt güzel bir rom çıkart ortaya ben beklerim ama en kısa zamanda yaparsan svinirim :)

Üst Alt