Samsung Galaxy SIII'ünüz ne kadar ısınıyor ?

aleranol

Üye
benim not2 de deli oyundam sonra hatta kilifta takiliydi 39.9 derecede kalıyor. ekrana elim anca değiyordu.

Türe

Üye
Jellybeer çok hoş ama az stock takılıcam

beyler google playden paralı bir uygulamanın apksını almamda yardımcı olacak varmı xperianze rom kullanıyorumda xperia unread indirmem gerek internette bulamadım :S

Konu Sahibi

Dezavantajlarıda varmış tabi bugün download sayacına baktım durup durduk yerde 5 olmuş

dereceyle sayacın ne alakası var anlamadım

sayacı telefon rootlu iken triangle away ile sıfırlayacaksın fakat bundan önce restore bootloader yükleyeceksin 4.1.2'den sonra böyle

- - - Eklendi - - -

S3 ve Note 2 de sensör farklı.Battery temperature dediği aslında Exynos' un sıcaklığı.Sensör çipsetin içinde.

niye o zaman cpu temperature demiyor

- - - Eklendi - - -

Jellybeer çok hoş ama az stock takılıcam

stock rom harici diğer romlar hep cihazı daha fazla ısındırıyor o yüzden bende stock takılıyorum en iyisi

Türe

Üye
Ben islemciyi underclock yaptigim icin stock tan daha az isiniyor Cpu hizim 800 mhz deydi en son

PriZm

Üye
Şaka be yahu

Bana şimdi şu sayaç zımbırtısını tamamen ve sorunsuz sıfırlamak için yapmam gerekenleri söylesene

- - - Eklendi - - -

Tamamdır bu sefer tamamen sıfırladım orjinal rom + 5 kere wipe = sorunsuz

Konu Sahibi

öyle oluyormuydu ya

bootloader'ını restore etmen gerekiyor s3 için Madness paylaşmıştı ama note 2'de nasıl bir tepki verir bilemiyorum

- - - Eklendi - - -

Ben islemciyi underclock yaptigim icin stock tan daha az isiniyor Cpu hizim 800 mhz deydi en son

yetiyor sonuçta

PriZm

Üye
Yok bu sefer tamamen sıfırlandı Kendime has çözüm yollarım herzaman işe yaramıştır

öyle oluyormuydu ya

bootloader'ını restore etmen gerekiyor s3 için Madness paylaşmıştı ama note 2'de nasıl bir tepki verir bilemiyorum

- - - Eklendi - - -

yetiyor sonuçta

O Sudden Death Syndrome XXELLA'daki bootloader'dan kaynaklanıyormuş. XXBLFB bootloader'ı en iyisi hiç bir sorun yok.