Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus , Kompakt Boyutlarda Daha Büyük Ekrana İşaret Ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus , Kompakt Boyutlarda Daha Büyük Ekrana İşaret Ediyor
KAYNAK LİNKİ=> Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus , Kompakt Boyutlarda Daha Büyük Ekrana İşaret Ediyor

Heyecanla beklenen Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. İddialara göre Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus daha büyük ekranları kompakt boyutlarda sunacak.




Geçtiğimiz günlerde bir aksesuar üreticisi üzerinden gelen bilgilerde Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın tasarımlarına dair işkence bilgiler ortaya çıkmıştı. Aynı kaynak bugün de Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın net boyutlarını gösteren bazı görseller paylaştı.

https://www.maxicep.com/samsungun-galaxy-s8-edge-akillisinin-tasarimi-ortaya-cikti
Samsung'un Galaxy S8 edge akıllısının tasarımı ortaya çıktı
Büyük ekranlı Samsung Galaxy S8 Plus, 152.38 x 78.51 x 7.94mm ölçülere sahip olacak. Galaxy S8 Plus, mevcut S7 Edge'e göre şaşırtıcı derecede büyük ekranı nedeni ile daha uzun ve geniş olacak. Görseller üzerinde yapılan ölçümlerde Galaxy S8 Plus'ın 6.3 inç ekrana sahip olacağı ortaya çıkıyor ancak ekranın kavisli kenarları da hesaba katıldığında daha büyük bir ekranla gelmesi muhtemel görülüyor.



Küçük ekranlı olan Galaxy S8 modeli ise 140.14 mm x 72.20 x 7.30 mm boyutlara sahip olup, mevcut Galaxy S7'den biraz daha kısa ve ince, ancak daha geniş olacak. Aslında, ekran boyutu 5.7 "ye kadar çıktığı için Galaxy S8'i Galaxy S7 Edge ile karşılaştırmamız gerekiyor (yine, yan kavislere hesaba katılmıyor). Bu, Galaxy S8'in S7 Edge'e göre daha büyük bir ekrana sahipken S7 boyutunda olması anlamına geliyor! Bu bilgilerin aynı zamanda Aralık ayında Galaxy S8 için ortaya çıkan 5.7"/6.2" söylentilerini de doğruluyor.

Evet, telefonlar daha geniş, ancak Samsung bunu en aza indirgemek için elinden geleni yapmış görünüyor. Galaxy S8'ina şağıdaki şemasında sarı renkli bölge ekranı gösteriyor. Şemalar, telefonların herhangi bir yan çerçeveye sahip olmadığını, dahası alt ve üst çerçevelerin de minimuma indirildiğini gösteriyor.



Galaxy S8'de Galaxy S7'ye göre daha fazla iç hacim olmaması nedeni ile batarya kapasitesini şimdiden merak ediyoruz. Güç tuşundan (sola taşındı) emin değiliz ve bu şemada USB-C yerine microUSB 2.0 kullanıldığı da gösteriliyor. İki USB standardının genişlikleri oldukça farklı olduğu için üreticilerin telefon tasarımında bu bağlantı noktaları için çok fazla yerden feragat etmeleri gerekiyor.


Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus , Kompakt Boyutlarda Daha Büyük Ekrana İşaret Ediyor
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
5,7 TamamAma 6,2 Yerine Tablet KUllanalım Bence :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt