Suyaka
Üye
-
Konu Sahibi
-
çıkarıp taktım ve tefonun ekranına bir telfon bide pc simgesi geldi arsındada ünlem işaeeti var. ve "firmware upgrade encountered an issue. please select recovery mode in kies & try again" diye bir yazı çıkıyor. telefon bu şekliye dondu kaldı.
Yazılımı baştan yüklemen gerekiyor kardeşim, odin ile.
Yazılımı baştan yüklemen gerekiyor kardeşim, odin ile.
tamamda odin ile yüklemek için seninde anlattığın gibi ses kısma tuşu+ home+ güç tuşuna basıp cihazı Downloading duruma getiremiyorum. cihaz dondu kaldı. nasıl odin ile yazılım yükliycem?
tamamda odin ile yüklemek için seninde anlattığın gibi ses kısma tuşu+ home+ güç tuşuna basıp cihazı Downloading duruma getiremiyorum. cihaz dondu kaldı. nasıl odin ile yazılım yükliycem?
O zaman recovery mod ile yapacaksın. Ses açma, menü ve kapama tuşuna basılı tut bakalım açılacak mı.
Konu jelly bean için güncellenecek.Arkadaşlar S3 jb için root çıktı mı? Ya da burdaki işlem jb yi de root ediyo mu?
Konu jelly bean için güncellenecek.
kardeş iyi hoş ama rott yaptık diyelim nasıl geri alacaz
Unroot diye birşey var. Sen bi root yap da emin ol geri almazsın :-D
Yok kardeş yani bişiler duydum mesela root yapınca kamera uygulamasını bile silebiliyomuş yani mesela kamerayı sildim eee sonra ne olacak nası gelecek o kamera oraya ben onu diyorumKurcaladım bozdum root yaptıkdan sonra yanlışlıkla bişiler sildim nası gelcek onlar geriye Garantiye göndermem gerketi mesela o zaman root işlemini geri almam lazım ama önce gerii alma işlemini bilmiyourm onu da anlatırsan
sanırım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?