sıfırla onu
![]()
Yazılımsal olsa hallolur zaten bir şekilde ancak biz donanımsal bir sorundan bahsediyoruz.Brick olması çok zor yaw. Neden bu kadar taktınız bricke ?
- - - Eklendi - - -
Ayrıca rootluda olsa servis ''bu garanti dışı kaldı '' vs gibi şeylerle uraşmazki. Kullanıcı diyecek ben bişe yapmadım gene gönderecek felan. Adam 2 dk yazılım atar hiç uraşmaz. Bence tabi ..![]()
Yazılımsal olsa hallolur zaten bir şekilde ancak biz donanımsal bir sorundan bahsediyoruz.
Triangle Away, kernel hatası veriyor. Denedim resetlemyi flash counter'i ama yemedi. Henüz belirli S3 versiyonlarını destekliyormuş 1.51. Yeni versiyon bekleyeceğiz uygulama için ya da Jig.
Aynen öyle. Bakalım, bir süre bekleyeceğiz artık.

Jig nedir ne ise yarar
Telefona flash atmana yarar aynı usb kablosu gibi ama ölü cihazlari diriltebilme özelliği var. Ayrıca binary counteri sifirlar
"Hayır samsung kendisi de yayınlıyor zaten beta romlarını, flash count artsa ne olacak onu anlamış değilim. Sonuçta bu olağan birşey." desen olmuyor işte arkadaş![]()
Ama ben beyaz olduğundan ilk hafta almadım. Mavisi gelecek diye, baktım mavisi gecikecekmiş gittim aldım : )