Samsung Galaxy SIII GT-I9300 Wi-Fi problemi

Konu Sahibi
Samsung Galaxy SIII GT-I9300 Wi-Fi problemi
Arkadaşlar şu adresten:
Romu kurdum hiçbir sorun yok ama telefon Wi-Fi bir türlü bağlanmıyor farklı romlar denedim hep Wi-Fi sorunu şifreyi yazıyorum bağlanıyor diyor o sırada sinyal kuvveti hani yeşil yanarya 1,2 3 çeker orası 0 lanıyo Kaydedildi, Güvenli diyor bağlanmıyor deli olucam arkadaşlar yardım lütfen
Rom'un herhangi bir çalışmayan özelliği yoktur.

Konu Sahibi
Kardeşim cevap gelmeyin stock 4.3 e geçtim mecbur ama çok üzüldüm bire bir S5'in TocuhWiz'i uygulamaları fln süperdi hiçbir sorun yok Wi-Fİ olsaydı hayatta geçmezdim stocka çünkü çok seri ve hızlı

Kontrol

Üye
Aklına bulunsun o halde konuyu incele linkleri indir bi dahaki sefere lazım olur

Konu Sahibi
Arkadaşlar sorun devam ediyor rom yükledim dediklerini yaptım ama fayda etmiyor arkadaşın dediği yöntem sanırsam sadece o rom için ben kurdugum roma flashladıgımda telefon acılmadı dahi Yardım lütfen tek sorun Wi-Fi

Kontrol

Üye
Arkadaşım verdiğim linkteki konuyu iyice oku Wipe leri yapman lazım ben de wifi çalışMadi birebir aynısını yaptım çalıştı

strk92

Üye
telefona root explorer yükleyip ana klasör/data/misc/wifi yolunu izleyip wifi klasörünün içindekilerin hepsini silip cihazı yeniden başlatın belki faydası olabilir

Konu Sahibi
Fix Wi-Fi issue
for those who are facing WiFi issue..follow this instructions
-open Root explorer
-go to /data
-add file and rename to .cid.info
-then open .cid.info file with text editor
-type semco
-save and set permission to rw-rw-r--
-reboot.
if not work replace "semco" by "murata" arkadaşlar konu altına devoloper bunu yazmış sanırsam çözümü bu anlayamadım anlatabilecek biri varsa yazsın ingilizcesi iyi olan bir arakadaş :/Beyler yardim lutfen