Haber Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
Galaxy S7 ve S7 edge Ülkemizde 18 Mart'ta satışa sunulacak

man20

man20

Üye
S7 ile alakalı Maxicep'te çıkan son haberi okudunuz mu gençler? Samsung iyice saçmalamaya başladı.
"Gelen bilgilere göre Samsung’un cihazlarında tek fark yonga seti olmayacak. Ayrıca arka kamera sensörleri de farklı geliyor.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’nin Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti içeren versiyonu ayrıca Sony IMX260 sensör içerirken, Samsung Exynos 8890 içeren versiyon ise Samsung’un kendi ISOCELL sensörü ile sunuluyor."

Onur K.

Onur K.

Üye
S7 ile alakalı Maxicep'te çıkan son haberi okudunuz mu gençler? Samsung iyice saçmalamaya başladı.
"Gelen bilgilere göre Samsung’un cihazlarında tek fark yonga seti olmayacak. Ayrıca arka kamera sensörleri de farklı geliyor.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’nin Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti içeren versiyonu ayrıca Sony IMX260 sensör içerirken, Samsung Exynos 8890 içeren versiyon ise Samsung’un kendi ISOCELL sensörü ile sunuluyor."
Yani bir tane kendi üretimi, bir tane de toplama telefon sunuyor. :D :ehe

man20

man20

Üye
Yani bir tane kendi üretimi, bir tane de toplama telefon sunuyor. :D :ehe
Üstelik ikisi de aynı fiyattan satılıyor. Resmen insanları enayi yerine koyuyor samsung. İnsanlar da doymuyor :/

• Beğen
Tepkiler: Onur K.
byAndroid

byAndroid

Üye
Tamam da kamera s6 da öyleydi iki farklı üreticisi vardi. Siz 1 sene geriden geliyorsunuz sanırım. Sorun yok yani

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6

Emre

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

man20

man20

Üye
Murat Alper

Murat Alper

Üye

evet 2 tane farklı kamera sensörü varmış biri sony'nin diğerini bilmiyom ama öleymiş

Emre

Üye
Galaxy S7 ve S7 Edge Ülkemizde satışa çıktı!

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Bende samsung sensor cikti acikca samsung cikmasina sevindim samsung sensor dusuk isikta daha iyi isler cikartiyor.

Emre

Üye
Samsung ülkemize Exynos işlemcisini laik görmüş.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Snapdragon 820 karşısında hiç bir exynos modelinin yüzüne bakmam. Zaten ben samsungun iki farklı işlemci çıkarmasına karşıyım da neyse.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Snapdragon 820 karşısında hiç bir exynos modelinin yüzüne bakmam. Zaten ben samsungun iki farklı işlemci çıkarmasına karşıyım da neyse.
yanlız exynos'lu samsung galaxy s7 ve s7 edge daha hızlı oluyorlarmış zaten

0343434

0343434

Üye
Su konuya artık bir s7 kullanıcısı gelse de çoğu kişinin sorularını cevaplayabilmiş olsa. Böyle hep havadan konusunca nereye kadar...

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Su konuya artık bir s7 kullanıcısı gelse de çoğu kişinin sorularını cevaplayabilmiş olsa. Böyle hep havadan konusunca nereye kadar...
Buyrun ben s7edge kullanicisiyim sorularinizi cevaplaya bilirim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Koradam
0343434

0343434

Üye
Buyrun ben s7edge kullanicisiyim sorularinizi cevaplaya bilirim
İnternette okuduğum kadarıyla cihazda ısınma problemi varmış. Doğru mudur yoksa cok zorlayınca mı ortaya çıkan bir durum ?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
yanlız exynos'lu samsung galaxy s7 ve s7 edge daha hızlı oluyorlarmış zaten
Bu videoya bakarak exynos daha hızlı demem snap820 şu an en iyi işlemcidir (bana göre) ayrıca sadece hız değil diğer bütün özellikleri ile.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

Üst Alt