Yani bir tane kendi üretimi, bir tane de toplama telefon sunuyor.S7 ile alakalı Maxicep'te çıkan son haberi okudunuz mu gençler? Samsung iyice saçmalamaya başladı.
"Gelen bilgilere göre Samsung’un cihazlarında tek fark yonga seti olmayacak. Ayrıca arka kamera sensörleri de farklı geliyor.
Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’nin Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti içeren versiyonu ayrıca Sony IMX260 sensör içerirken, Samsung Exynos 8890 içeren versiyon ise Samsung’un kendi ISOCELL sensörü ile sunuluyor."

Üstelik ikisi de aynı fiyattan satılıyor. Resmen insanları enayi yerine koyuyor samsung. İnsanlar da doymuyor :/Yani bir tane kendi üretimi, bir tane de toplama telefon sunuyor.![]()
![]()
Fark olmadığı sürece problem değil.Üstelik ikisi de aynı fiyattan satılıyor. Resmen insanları enayi yerine koyuyor samsung. İnsanlar da doymuyor :/
Sony varken diğerini tercih etmezdim benFark olmadığı sürece problem değil.
Reklamı sony sensör üzerinden yap sonra da İSOCELL olarak satTamam da kamera s6 da öyleydi iki farklı üreticisi vardi. Siz 1 sene geriden geliyorsunuz sanırım. Sorun yok yani

evet 2 tane farklı kamera sensörü varmış biri sony'nin diğerini bilmiyom ama öleymişS7 ile alakalı Maxicep'te çıkan son haberi okudunuz mu gençler? Samsung iyice saçmalamaya başladı.
"Gelen bilgilere göre Samsung’un cihazlarında tek fark yonga seti olmayacak. Ayrıca arka kamera sensörleri de farklı geliyor.
Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’nin Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti içeren versiyonu ayrıca Sony IMX260 sensör içerirken, Samsung Exynos 8890 içeren versiyon ise Samsung’un kendi ISOCELL sensörü ile sunuluyor."
Laik görmeyle alakası yok. Exynos daha genel kitleye satılıyor zatenSamsung ülkemize Exynos işlemcisini laik görmüş.
yanlız exynos'lu samsung galaxy s7 ve s7 edge daha hızlı oluyorlarmış zatenSnapdragon 820 karşısında hiç bir exynos modelinin yüzüne bakmam. Zaten ben samsungun iki farklı işlemci çıkarmasına karşıyım da neyse.
Buyrun ben s7edge kullanicisiyim sorularinizi cevaplaya bilirimSu konuya artık bir s7 kullanıcısı gelse de çoğu kişinin sorularını cevaplayabilmiş olsa. Böyle hep havadan konusunca nereye kadar...
İnternette okuduğum kadarıyla cihazda ısınma problemi varmış. Doğru mudur yoksa cok zorlayınca mı ortaya çıkan bir durum ?Buyrun ben s7edge kullanicisiyim sorularinizi cevaplaya bilirim
Bu videoya bakarak exynos daha hızlı demem snap820 şu an en iyi işlemcidir (bana göre) ayrıca sadece hız değil diğer bütün özellikleri ile.yanlız exynos'lu samsung galaxy s7 ve s7 edge daha hızlı oluyorlarmış zaten
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız