Haber Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge resmi olarak duyuruldu
Samsung'un merakla beklenen yeni akıllı telefonları Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge Barcelona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresinde resmi olarak duyuruldu.

İşte karşınızda Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge;

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Samsung Galaxy S7 5.1 inç büyüklüğünde 1440 x 2560 çözünürlüğe ve 576 ppi değerine sahip ekran ile karşımıza çıkıyor. 142.4 x 69.6 x 7.9 mm ölçülerinde olan telefonun ağırlığı ise 152g.

Galaxy S7 Edge ise farklı olarak 5.7 inç büyüklüğünde 515 ppi değerine sahip ekran ile karşımıza çıkıyor. 150.9 x 72.6 x 7.7 mm ölçülerinde olan telefonun ağırlığı ise 157g.

Galaxy S7 ve S7 Edge gücünü Exynos M1 ve ARM Cortex-A53 çekirdeklerinden oluşan 64-bit destekli Exynos 8 Octa 8890 yongasetinden alıyor. ARM Mali-T880MP14 grafik işlemcisine sahip olan telefon 4GB sistem belleğine (RAM) ve 200GB'a kadar arttırılabilen 32GB dahili hafızaya da sahip.

Akıllı telefonların arka tarafına baktığımızda f1.7 diyafram açıklığına sahip 12MP çözünürlüğünde kamera yer alıyor. Telefonun ön yüzünde ise 5MP çözünürlüğünde kamera bulunuyor.

Suya ve toza karşı dayanıklı yapıya sahip olan Galaxy S7 ve S7 Edge Android 6.0 işletim sistemini kullanıyor. Galaxy S7'nin batarya kapasitesi 3000mAh, S7 Edge'in ise 3600mAh batarya kapasitesi bulunuyor.

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge ilk olarak siyah gri ve altın renk seçenekleri ile 11 Mart tarihinde satışa sunulacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Düşüş var gibi donanımda?
Ayrıca Snap820 versiyonu yok muydu acaba?

Emre

Üye

Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
MicroSD kart desteği ve IP68 özellikleri var. Bravo, diğer firmalarda olanları yeni kattılar :alkis

Murat Alper

Murat Alper

Üye

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Murat Alper

Murat Alper

Üye

man20

man20

Üye
LG tanıtımından sonra açıkçası samsung beni hiç etkilemedi bu özelliklerle. Albenisi yok.

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Telefon Çok Güzel Olmuş Ancak Türkiye Fiyatı Beni Korkutuyor

Murat Alper

Murat Alper

Üye
galaxy s7 699 euro
galaxy s7 edge 799 euro

boran9999

boran9999

Üye
Beni şaşırtan bir yenilik yok samsung'ta. Bir videoda farkettim perde hızını maximuma yakın artırdı yinede f1.7 kamera ışık patlamalarına sebep oluyor. Yazılımla düzeltilebilir gibi bunun dışında gayet sıradan geldi bana.

0343434

0343434

Üye
LG tanıtımı üzerine cok etkilenmedim ve ayrıca always on özelliğini yeni diye önümüze sunmaları cok saçma olmuş. Bundan 5 sene önce Nokia ekran koruyucusu şeklinde sunuyordu bize. Ben cok bir yenilik göremedim bu seneki Samsung da.

Emre

Üye

0MG90

0MG90

Üye
Bu seneki cihazlar tırt

• Beğen
Tepkiler: man20

Emre

Üye

Son düzenleme:
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bildiğin samsung aynı tasarıma aşılanmış özellikler değişen bişi yok :hmmn

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bunun Fiyati 3 Binden Başlar

Emre

Üye
Bence S7'nin fiyatı 3000 TL olur.

Son düzenleme:
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Farketmez ister sony ister samsung sonyinde artık tasarımının ve kamerasının değişmesi gerekiyor sony içinde aynı şeyleri yazıyorum çoğu zaman telefon üreticilerinin farklı teknolojiler denemelerinin zamanı geldi her sene aynı tasarımın içinde işlemci ram değiştirip sunmalarından gına geldi sahsen lg farklı şeyler deniyordu ilgimi çekmeyi başarmıştı biraz oda çizgisini g5'le bozdu biraz :hmmm

byAndroid

byAndroid

Üye
Hacı dayılar telefondan ne bekliyonuz? Uçsun mu? Size hizmet mi etsin? Şahsen günlük normal işlemlerde 1000 TL altı f/p ler bile her işinizi görür. Bu telefonlar biraz da abartı, üstüne üstlük orta seviyeden daha az pil süresi sunuyorlar :D günü çıkarmayan cihazı ben napiyim (S7 için demiyorum) , teknoloji bi yerde sayıyor diye düşünüyorum özellikle Snapdragon 800 den sonrası ve 4k dır 2k dır falan çok gereksiz seylee gerçekten. S7 deki gpu ya baksana 14 çekirdek mübarek, sanki atomu parcalicaz :D paranız varsa alın, yoksa borca falan girmeyin xiaomi cihazlar kullanın 1000 lira altı her türlü cihazı var :D

• Beğen
Tepkiler: Koradam

Üst Alt