Haber Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
Bitmesi gereken seri, sıktı artık

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Hacı dayılar telefondan ne bekliyonuz? Uçsun mu? Size hizmet mi etsin? Şahsen günlük normal işlemlerde 1000 TL altı f/p ler bile her işinizi görür. Bu telefonlar biraz da abartı, üstüne üstlük orta seviyeden daha az pil süresi sunuyorlar :D günü çıkarmayan cihazı ben napiyim (S7 için demiyorum) , teknoloji bi yerde sayıyor diye düşünüyorum özellikle Snapdragon 800 den sonrası ve 4k dır 2k dır falan çok gereksiz seylee gerçekten. S7 deki gpu ya baksana 14 çekirdek mübarek, sanki atomu parcalicaz :D paranız varsa alın, yoksa borca falan girmeyin xiaomi cihazlar kullanın 1000 lira altı her türlü cihazı var :D
Uçsun demiyoruz artık donanımı bırakıp tasarım kamera ses pil Multimedia gibi şeyler yönelsinler birazda lg v10'da çift ön kamera ve çift ekran kulandı tuşları arkaya koydu vs vs gibi :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
2500 - 3000 lira verip veya taksite girip kendini bağlayıp cihazı alıyorsun 1 yıla kadar üst modeli geliyor ve aldığımız cihaz unutuluyor ortalama ikinci yılında da desteği kesiliyor. Bunun önüne geçmek lazım aslında ama mümkünatı yok bütün markaların tek amacı her sene yeni modeli piyasaya sürerek milyonlarca satış yapmak, kasaları doldurmak. Açıkçası s6 dan sonra s7 bana çekici gelmedi bir kaç makyaj ile piyasaya sürülmüş. S6 kullanan arkadaşlar bence s7 ye geçmek bir sebep görmemiştir. Aslında insanoğlu olarak bizde de var çabuk sıkılıyoruz ve hemen yeni model istiyoruz :=)

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Sahsen benim hosuma gitti . crom ile altin arasinda kaldim gelsin marketlere inceledikten sonra almayi planliyorum. S6 zaten sevdigim bir tasarimdi tek sikayetci oldugum konu piliydi, 3600mah bu sorunu ortadan kaldirmis . ozellikle beni sonye nerdeyse yonlendirecek su gecirmezlikte var daha ne olsun.

byAndroid

byAndroid

Üye
Valla Alcatel idol 4 benim dikkatimi çeken cihazlardan herseyiyle 3.6 watt hoparlör var diğer Özellikler de güzel. Ayriyetten mi5 tanıtılacak bekleyelim onda ne var

• Beğen
Tepkiler: boran9999
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Valla Alcatel idol 4 benim dikkatimi çeken cihazlardan herseyiyle 3.6 watt hoparlör var diğer Özellikler de güzel. Ayriyetten mi5 tanıtılacak bekleyelim onda ne var
Alcatel idol 4s Çok iyi gerçekten özellikle Tasarımı Çok şık

• Beğen
Tepkiler: boran9999
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Fiyatı 3 Asgari Ücret Orası Kesin

Emre

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

messevim

messevim

Üye
Lg yi bugün daha cesur buldum. En azından yenilik yapmaya çalışmış. Bu işler öyle her sene ram yükseltmek, kamera yükseltmekle olmaz. Yenilik kalacaksın, heyecan kalacaksın. Başarılı olamayabilirsin ama en azından denemiş olursun.

Lg g5 s7 ye göre daha iyi satacaktir.

Emre

Üye
Bu Samsung'u da anlamak güç. S7 ve S7 Edge USB Type C koymamışlar.

0343434

0343434

Üye
Samsung burada Apple yolundan gitmiş bence s serilerinde olan sadece donanım yükseltme tasarım iyileştirme hamlelerini Samsung uygulamaya başlamış. Ama android pazarında o kadar cok üretici var ki böyle bir hamle bence cok riskli olmuş.

Koradam

Üye
Lg yi bugün daha cesur buldum. En azından yenilik yapmaya çalışmış. Bu işler öyle her sene ram yükseltmek, kamera yükseltmekle olmaz. Yenilik kalacaksın, heyecan kalacaksın. Başarılı olamayabilirsin ama en azından denemiş olursun.

Lg g5 s7 ye göre daha iyi satacaktir.
Geçtiğimiz yıl LG aynısını yaptı.Fazla takılacak bir şey yok. G2 G3 G4 oldukça benzerdi.Galaxy S4 S5 de ise fark olsa da bir çok kullanıcı için aynıydı adamlar tasarımlarını epey değiştirdi.Bu tasarım beğenildi diye belki belki de bir seri sabit tasarım diğer sene farklı tasarım yöntemi ile Apple'ı örnek alıyorlar.
Samsung burada Apple yolundan gitmiş bence s serilerinde olan sadece donanım yükseltme tasarım iyileştirme hamlelerini Samsung uygulamaya başlamış. Ama android pazarında o kadar cok üretici var ki böyle bir hamle bence cok riskli olmuş.
Bir çok Android firması bunu yapıyor zaten. Sony desen Z serisinin tipleri hep aynı LG desen G2 G3 G4 benzer G5 in G serisi ile alakası dahi yok.HTC de bunun aynısını yaptı özellikle amiral gemilerinde
S7 den anlaşılacağı üzere Note 6 da da Note5 tasarımı devam ettirilebilir

Eren_Jaeger

Üye
Benim iki sorum olacaktı:
1) Ülkemizdeki Galaxy S7, Exynos 8890 işlemciyle çıkacakmış. Galaxy S7 Edge'de de durum böylemidir ? Yoksa S7 Edge Snapdragon 820 ilemi çıkacak ?
2) SnapDragon 820 mi daha iyidir yoksa Exynos 8890 mı daha iyidir ?
2013'ten beri Galaxy S4 kullanıyorum artık telefonu değiştirme zamanı geldi :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Yazılım kısmında ciddi gelişmeler olmadıkça. 6 GB RAM, 3.0 GHZ 12 çekirdekli işlemci, 5000 Mah batarya, 4K Ekran, Hızlı Şarj vs vs koyup G5, S7, Z5 vs vs çıkarsan ne olur. Bu sadece Samsung'a getirilmiş bir eleştiri değil. Cihaz değiştirmek için ortada bir tane sebep bulamıyorsam bunun sebebi firmalardır. Cihazlar donanım olarak üst seviyedir ama yazılım kısmında ciddi sıkıntılıdır. Bunun dışında bu kadar donanımların hakkını verecek yazılımlar firmalar tarafından gelmemekte. Onun için ciddi yazılım atağı gelene kadar beklemek daha mantıklı gibi. Hali hazırda güncelleme konusunda da çoğu firma kötü durumda.

byAndroid

byAndroid

Üye
Exynos modelleri daha iyi bence

Eren_Jaeger

Üye
Exynos modelleri daha iyi bence
Ben biraz internette göz gezdirdim. Bazı insanlar şunu deişler "Exynos CPU alanında iyi ancak , SnapDragon ise GPU alanında iyi" demişler. Bn telefonda oyun oynamayı seven birisiyim. Keşke bize SnapDragon 820 gelseymiş :aklikarismis:

Koradam

Üye
Ben biraz internette göz gezdirdim. Bazı insanlar şunu deişler "Exynos CPU alanında iyi ancak , SnapDragon ise GPU alanında iyi" demişler. Bn telefonda oyun oynamayı seven birisiyim. Keşke bize SnapDragon 820 gelseymiş :aklikarismis:
Antutu da Exynos daha yüksek skor alıyor grafiğin katkısı ne kadar bilmem

Eren_Jaeger

Üye
Antutu da Exynos daha yüksek skor alıyor grafiğin katkısı ne kadar bilmem
Anladım cevaplar için sağolun. Ah şu telefonun (S7 Edge) bir 64 GB lık modelini getirseler başka birşey istemiyorum. 2013 yılında aldığım 16 GB'lık S4 bana çok sıkıntı yaşatmıştı... 2016 yılında 32 GB telefon almakta istemiyorum :aklikarismis:

Koradam

Üye
Anladım cevaplar için sağolun. Ah şu telefonun (S7 Edge) bir 64 GB lık modelini getirseler başka birşey istemiyorum. 2013 yılında aldığım 16 GB'lık S4 bana çok sıkıntı yaşatmıştı... 2016 yılında 32 GB telefon almakta istemiyorum :aklikarismis:
32GB telefon kullanıyorum bir sorunu olmuyor. 64GB biraz aşırıya kaçar unutma ki sd kart desteği var

Eren_Jaeger

Üye
32GB telefon kullanıyorum bir sorunu olmuyor. 64GB biraz aşırıya kaçar unutma ki sd kart desteği var
Ama şuda varki oyunları SD card'a taşıyamıyorsun sadece % 10'luk gibi küçük bir kısmı taşınabiliyor. Oyun oynamayı seven bir insanım. S4'te en çok canımı sıkan şey bir oyun kurmak için diğerini silmem gerekliliğiydi. O kadar para vericez ( 3000 Tl civarı) Bu telefondada aynı sorun istemiyorum. :)

Üst Alt