Uçsun demiyoruz artık donanımı bırakıp tasarım kamera ses pil Multimedia gibi şeyler yönelsinler birazda lg v10'da çift ön kamera ve çift ekran kulandı tuşları arkaya koydu vs vs gibiHacı dayılar telefondan ne bekliyonuz? Uçsun mu? Size hizmet mi etsin? Şahsen günlük normal işlemlerde 1000 TL altı f/p ler bile her işinizi görür. Bu telefonlar biraz da abartı, üstüne üstlük orta seviyeden daha az pil süresi sunuyorlargünü çıkarmayan cihazı ben napiyim (S7 için demiyorum) , teknoloji bi yerde sayıyor diye düşünüyorum özellikle Snapdragon 800 den sonrası ve 4k dır 2k dır falan çok gereksiz seylee gerçekten. S7 deki gpu ya baksana 14 çekirdek mübarek, sanki atomu parcalicaz
paranız varsa alın, yoksa borca falan girmeyin xiaomi cihazlar kullanın 1000 lira altı her türlü cihazı var
![]()

Alcatel idol 4s Çok iyi gerçekten özellikle Tasarımı Çok şıkValla Alcatel idol 4 benim dikkatimi çeken cihazlardan herseyiyle 3.6 watt hoparlör var diğer Özellikler de güzel. Ayriyetten mi5 tanıtılacak bekleyelim onda ne var
Geçtiğimiz yıl LG aynısını yaptı.Fazla takılacak bir şey yok. G2 G3 G4 oldukça benzerdi.Galaxy S4 S5 de ise fark olsa da bir çok kullanıcı için aynıydı adamlar tasarımlarını epey değiştirdi.Bu tasarım beğenildi diye belki belki de bir seri sabit tasarım diğer sene farklı tasarım yöntemi ile Apple'ı örnek alıyorlar.Lg yi bugün daha cesur buldum. En azından yenilik yapmaya çalışmış. Bu işler öyle her sene ram yükseltmek, kamera yükseltmekle olmaz. Yenilik kalacaksın, heyecan kalacaksın. Başarılı olamayabilirsin ama en azından denemiş olursun.
Lg g5 s7 ye göre daha iyi satacaktir.
Bir çok Android firması bunu yapıyor zaten. Sony desen Z serisinin tipleri hep aynı LG desen G2 G3 G4 benzer G5 in G serisi ile alakası dahi yok.HTC de bunun aynısını yaptı özellikle amiral gemilerindeSamsung burada Apple yolundan gitmiş bence s serilerinde olan sadece donanım yükseltme tasarım iyileştirme hamlelerini Samsung uygulamaya başlamış. Ama android pazarında o kadar cok üretici var ki böyle bir hamle bence cok riskli olmuş.

Ben biraz internette göz gezdirdim. Bazı insanlar şunu deişler "Exynos CPU alanında iyi ancak , SnapDragon ise GPU alanında iyi" demişler. Bn telefonda oyun oynamayı seven birisiyim. Keşke bize SnapDragon 820 gelseymişExynos modelleri daha iyi bence
Antutu da Exynos daha yüksek skor alıyor grafiğin katkısı ne kadar bilmemBen biraz internette göz gezdirdim. Bazı insanlar şunu deişler "Exynos CPU alanında iyi ancak , SnapDragon ise GPU alanında iyi" demişler. Bn telefonda oyun oynamayı seven birisiyim. Keşke bize SnapDragon 820 gelseymiş![]()
Anladım cevaplar için sağolun. Ah şu telefonun (S7 Edge) bir 64 GB lık modelini getirseler başka birşey istemiyorum. 2013 yılında aldığım 16 GB'lık S4 bana çok sıkıntı yaşatmıştı... 2016 yılında 32 GB telefon almakta istemiyorumAntutu da Exynos daha yüksek skor alıyor grafiğin katkısı ne kadar bilmem
32GB telefon kullanıyorum bir sorunu olmuyor. 64GB biraz aşırıya kaçar unutma ki sd kart desteği varAnladım cevaplar için sağolun. Ah şu telefonun (S7 Edge) bir 64 GB lık modelini getirseler başka birşey istemiyorum. 2013 yılında aldığım 16 GB'lık S4 bana çok sıkıntı yaşatmıştı... 2016 yılında 32 GB telefon almakta istemiyorum![]()
Ama şuda varki oyunları SD card'a taşıyamıyorsun sadece % 10'luk gibi küçük bir kısmı taşınabiliyor. Oyun oynamayı seven bir insanım. S4'te en çok canımı sıkan şey bir oyun kurmak için diğerini silmem gerekliliğiydi. O kadar para vericez ( 3000 Tl civarı) Bu telefondada aynı sorun istemiyorum.32GB telefon kullanıyorum bir sorunu olmuyor. 64GB biraz aşırıya kaçar unutma ki sd kart desteği var