Haber Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

0343434

0343434

Üye

Koradam

Üye
Antutu yu cok fazla dikkate almamak lazım. Çoğu firma hile yapıyor bu performans testinde.
Madem hile yapıyor cm rom kurunca o skorun gitmesi gerekiyor ? O iş sadece replika telefonlarda olan bir şey

0343434

0343434

Üye
Madem hile yapıyor cm rom kurunca o skorun gitmesi gerekiyor ? O iş sadece replika telefonlarda olan bir şey
Niye o Zaman çoğu teknoloji sayfası antutu puanlarını göz önüne almak yerine 3D mark geekbench gibi testleri uyguluyor. Cogu firmanın bu konuda sabıkası kabarık. iPhone telefonlar puanlamada android telefonlarla karşılaştırma bile yapılmıyor programda sen anla artık.

Koradam

Üye
Niye o Zaman çoğu teknoloji sayfası antutu puanlarını göz önüne almak yerine 3D mark geekbench gibi testleri uyguluyor. Cogu firmanın bu konuda sabıkası kabarık. iPhone telefonlar puanlamada android telefonlarla karşılaştırma bile yapılmıyor programda sen anla artık.
OS farkı olduğu ekran çözünürlüğünün Android amirallerine göre bir tık daha düşük olduğu için olabilir mi ?.
Öyle bir düşünce varsa geekbench de de yapılabilir

0343434

0343434

Üye
OS farkı olduğu ekran çözünürlüğünün Android amirallerine göre bir tık daha düşük olduğu için olabilir mi ?.
Öyle bir düşünce varsa geekbench de de yapılabilir
Geekbench saf çekirdek performansını ölçüyor. Onda bir problem yok ya da 3D mark animasyonları aynı şekilde destekleyen her cihazda aynı zorlukta veriliyor ama antutu ise android cok kurcalanan ve cok popülaritesi fazla olmadı sonucu üreticiler tarafından oynanan bir program oldu. Ve sizin dediğiniz diğer faktörler cok daha ayrı bir konuyu ilgilendiren detaylar.

yeumyang

yeumyang

Moderator
S6 ile arasında fazla bir fark yok bence s6 da alınabilir bunun yerine

Eren_Jaeger

Üye
S6 ile arasında fazla bir fark yok bence s6 da alınabilir bunun yerine
S6'nın ekranı küçük ayrıca 3 GB , S6 Edge Plus'ın 4 Gb Ram'i var ama hafızası sadece 32 GB, Aynı sorun Note 5'de de var... Yani mecburen S7 Edge'i bekleyecem ama onunda 64 GB'lığı çıkmazsa isyan edicem telefon almayacam :ehe (beklemeye devam)

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

byAndroid

byAndroid

Üye
30 dk da %83 şarj oluyor. Adamlar yazılım dan anlıyor. Var mı bunun ötesi bazı amiraller hala 2-3 saatte şarj oluyor :D (s6 1 saatte şarj oluyordu)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
su altında kutu açılım videosu :ehe

Murat Alper

Murat Alper

Üye
9 mart çarşamba günü akşam 7 de türkiye lansmanı varmış
2 gün sorada tüm teknoloji marketlerde yerini alır

Murat Alper

Murat Alper

Üye
s7 ve s7 edge yeni emojileri

VengeanceFalls

VengeanceFalls

Üye
Sizce S7 Edge'nin Türkiye fiyatı ne olur ?

Emre

Üye

• Beğen
Tepkiler: The Pancar
0MG90

0MG90

Üye
4GB RAM var ama sözde olarak var

VengeanceFalls

VengeanceFalls

Üye
Arkadaşlar fiyatlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Şahsen 4S'imi değiştirme zamanı geldiğini düşünüyorum.Galaxy s7 cok guzel cihaz fakat cok pahalı.Kaç ay sonra fiyatı düşmeye baslar ?

Koradam

Üye
4GB RAM var ama sözde olarak var

Hayret edip 3 gb rami note 3 de benzer testi yaptım fakat hiçte böyle olmadi .Muhtemelen Smart Managerin yaptığı bir şey.Uygulama optimisation ayarını fazla kurcalamistim bir defa ekranı kapatınca bile arka planda 1 tane uygulama olsa bile kapatıyordu. Kısaca videoya pek inanmadım fakat Note 3 de ben 3 gb varken 1.5gbi boş oluyorsa S7 de de orantılı bir şekilde 2 gb in üstünde boş ram olmalı fakat elimde incelediğimde göre 1.5gb boş ram var yine S7 de

Son düzenleme:
0343434

0343434

Üye
Arkadaşlar fiyatlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Şahsen 4S'imi değiştirme zamanı geldiğini düşünüyorum.Galaxy s7 cok guzel cihaz fakat cok pahalı.Kaç ay sonra fiyatı düşmeye baslar ?
Gecen sene s6 haziran temmuz ayı sonrasında düşmeye başlamıştı fiyatı. S7 de de aynısı geçerli olur bence.

0MG90

0MG90

Üye
S7 Güney Kore'de 4 Mart'ta satışa sunulmuş ancak önceki modellere göre beklenen ilgi daha azmış. Ne kadar sattığına dair bilgi açıklanmamış ancak operatör tarifeleri ilgi çekmiyormuş. Bu sene S7 fail oldu.

Onur K.

Onur K.

Üye
S7 Güney Kore'de 4 Mart'ta satışa sunulmuş ancak önceki modellere göre beklenen ilgi daha azmış. Ne kadar sattığına dair bilgi açıklanmamış ancak operatör tarifeleri ilgi çekmiyormuş. Bu sene S7 fail oldu.
s6 nın yüzme bilen modeli gibi duruyor. g5 almak daha mantıklı.

Üst Alt