şaka yapıyorsunuz diil mi? neyse isteyen istediğini alsın sonuçta para benden çıkmayacak. yalnız bahaneleriniz hakikaten komik bir tarafta en ince detayına kadar özellikleri verilmiş snap 820 var diğerde tarafta bu daha iyi diyip ama detay özellikleri gizlenmiş diğer bir ürün var. üstelik bu daha kötü dediğiniz ürün dünyanın en önemli 2 pazarı olan çin ve usa da satılan modelde yer alıyor. Benim ekstra söyleyecek bir şeyim yok. size kolay gelsin.
Sana da kolay gelsin bu kadar bekleyip kayda değer bir şey yazabilmeni beklerdim açıkçası. Hadi ben yalancıyım YouTube'daki tüm videolar da mı yalan? Xda'da yorum yazan yabancılar da mı yalan söylüyor? Dayanaklarını getir diyorum her hangi bir şey atmadın kalkıp atıp tutuyorsun sadece. Bahanem yok benim somut konuşuyorum. Exynos satışı yok, Qualcomm'u her firma kullanabiliyor adını bugün duyduğum bir Çin firması bile SD820 kullanıyor. Exynos ise tamamen Samsung'a özel yalnızca 1 cihaz dışında. Kendinizce haklı olan düşünceleriniz sizi haklı çıkarmaz. 2 sene sonra ne olacak, orada öyle gördüm denilip geçmek olmaz kanıt sun gel buraya o zaman eyvallah diyelim he yoksa konuda resimler ve linkler. Ben bunu yapabiliyorum sen de yap hatta daha iyisini yap ki haklısın diyelim. İyi forumlar.
Tutturmuş bir pazar da pazar bu seni haklı çıkarmaz. Bir çok firma Sony den aldığı sensörü kullanıp testlerde yüksek sıralara erişirken neden Sony'nin kendi telefonlarında böyle sonuç alınamıyor? Al bakalım senin dediğine göre Sony kendine iyi koyup diğerlerine kötü olanı vermesi lazımdı. Gerçekten boş yere konuyu dolandırdınız ben ise önemseyip cevap yazdım...