Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
Dediğim gibi olmuş :D

KD1907

KD1907

Üye
Güncellemede her zamanki gibi yine sorun çıkmış. Kore li çalışanlar pazartesi sabahına yetiştirmek için haftasonu full çalışıcaklarmış. Samsung Türkiye başkan yardımcısı twitter hesabından yazdı

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
Güncellemede her zamanki gibi yine sorun çıkmış. Kore li çalışanlar pazartesi sabahına yetiştirmek için haftasonu fu ll çalışıcaklarmış. Samsung Türkiye başkan yardımcısı twitter hesabından yazdı
Başkanın twitter adresini verirmisin kardeş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KD1907

KD1907

Üye
@SoruCevap_Sam
Bu hesap kendisinin ve dm den soruları cevaplamak için açmış. Pzt sabahına kaldığı bu hesapta yazıyodu. Asıl hesabı ise
@TansuYegen

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Güncellemeleri google bırakmıycak abi şirketlere aplle gibi tek elden vercek
N 7.0 pil ömrünü ciddi sekilde azaltıyomuş doğrumu?

theeternal

theeternal

Üye
Sanmam

theeternal

theeternal

Üye
Zaten şarjı çok beğenilmiyordu dahada kötüleştiremez bence samsung

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: KD1907
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Zaten şarjı çok beğenilmiyordu dahada kötüleştiremez bence samsung

Şarj performnsı çok iyi değil ainen 5.30 saati geçmiyo yoğun kullanımda belli olmaz gelsede görsk

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
Aynen daha iyi olması lazım

theeternal

theeternal

Üye
Sizce bu hızlı şarj olayının bir zararı varmıdır bataryaya hep böyle mi şarj olsun yoksa acelemiz yoksa kapatalımmı bu özelliği

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Sizce bu hızlı şarj olayının bir zararı varmıdır bataryaya hep böyle mi şarj olsun yoksa acelemiz yoksa kapatalımmı bu özelliği

Valla zararı olsa telefona koymazlardı hızlı şarj koyduklarına göre önlemini almışlardır ben 5-6 aydır kullanıyorum hep hızlı şarjla kullanıyom hep aynı batarya süresi 5.30 maksimum 6 saat alıyom

theeternal

theeternal

Üye
Normal yani süreniz sorun yok demekki

theeternal

theeternal

Üye
Birde şu ekran koruyucu işinden çok sıkılmaya başladım ben kaçtane ekran koruyucu denedim cam hiçbiri tatmin etmiyor zaten kavisli diye küçük olmalı biraz ama ya bariz küçükler ya da ideal boy buluyorum kenarlarında çizgi şeklinde hava kalıyor.varmı öneren yurtiçi bulabileceğimiz ya
Kılıfı hallettimde bu kaldı spigen in şeffaf slikon kılıfını aldım kılıfsız güzelliği hiçbir kılıf veremez ama gayet iyi bence

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Birde şu ekran koruyucu işinden çok sıkılmaya başladım ben kaçtane ekran koruyucu denedim cam hiçbiri tatmin etmiyor zaten kavisli diye küçük olmalı biraz ama ya bariz küçükler ya da ideal boy buluyorum kenarlarında çizgi şeklinde hava kalıyor.varmı öneren yurtiçi bulabileceğimiz ya
Kılıfı hallettimde bu kaldı spigen in şeffaf slikon kılıfını aldım kılıfsız güzelliği hiçbir kılıf veremez ama gayet iyi bence

Ben iki kez taktım kalktı koruyucusuz kullanıyorum şimdi

theeternal

theeternal

Üye
Ben iki kez taktım kalktı koruyucusuz kullanıyorum şimdi
Hocam sorun oluyormu çizik vs. Bende çıkardım şimdi son aldığımı.sinir bozuyor çok

KD1907

KD1907

Üye
Ben sordum o adama (samsung türkiye başkan yardımcısı) pili daha iyi gider mi falan test etmedim pilini ama güncelleme harika falan dedi inşallah doğrudur

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior ve theeternal
theeternal

theeternal

Üye
Ben sordum o adama (samsung türkiye başkan yardımcısı) pili daha iyi gider mi falan test etmedim pilini ama güncelleme harika falan dedi inşallah doğrudur
Gördüm bakalım artık pazartesi deneriz :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Hocam sorun oluyormu çizik vs. Bende çıkardım şimdi son aldığımı.sinir bozuyor çok

Ufak küçük kılcal çizikler oluyo ister istemez cepteyken kullanırken ama o kadar ahım şahım değil yani ufak çizikler

• Beğen
Tepkiler: theeternal

Üst Alt