Kingmortall
Üye
Geri marsmalowa donebiliriz dimi ? Begemessek guncellemeyiBen şahsen pek beğenmedim. Modifiye edilmiş rom lari denerim
S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geri marsmalowa donebiliriz dimi ? Begemessek guncellemeyiBen şahsen pek beğenmedim. Modifiye edilmiş rom lari denerim
S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi
Önceki rom u tabi yükleyebilirsin odin ileGeri marsmalowa donebiliriz dimi ? Begemessek guncellemeyi
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende maximum 6 saat grdm devamlı aktifim net oyun filmS7 ile 5 buçuk 6 saat ekran süresi alıyorum son güncellemeler yüklü
Arka planda o kdar şey çalışıyoki
Ekran çözünürlüğü S7 ile bir mi ? Buna bağlı olarak donanımın anlık tüketeceği enerji bir mi ?
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Ekran çözünürlüğü S7 ile bir mi ? Buna bağlı olarak donanımın anlık tüketeceği enerji bir mi ?
Hangi teste göre daha güçlü ?Donanım olarak iPhone 7 nin s7 ye göre daha güçlü olduğunu hatırlatır birinin 1900 diğerinin 3000 mah olduğunu eklerim. Fanlık yapan yok karşılaştırma yapıyorum
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Bakalım Apple İphone 8 ile 2K ekrana geçecek mi o zaman görürüzbnde gzkmyoBu arada 7.0 güncellemesinin belli cihazlara deneme amaçlı dağıtımı başlanmış genel dağıtımın perşembe yada cuma yapılması düşünülüyormuş cihazları deneyin belki güncellemeyi alanlardan biri sizinki olabilir
. 6 ile 7 arasında çok fazla değişiklik olmaması ile birlikte benim için ekstra heyecan yaratacak sadece kamera arayüzü diyebilirim.Bunun dışında ekran çözünürlüğünü manel değiştirme fikride güzel olmuş. Bu perşembe ve cuma günü gelirse kurarız ama sistem kurulumundan sonra ortalama 2-3 gün cihaz kasabilir veya aşırı derecede şarj tüketebilir.Bu gibi durumlarda hemen cihaza veya sisteme leke atmayın derim
.Biraz beklemekte fayda var.Çünkü ekran çözünürlüğü düşükAntutu sonuçlarına göre arada dağlar var ve Apple un A10 işlemcisi exynos a göre güçlü