Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Ben şahsen pek beğenmedim. Modifiye edilmiş rom lari denerim

S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi
Geri marsmalowa donebiliriz dimi ? Begemessek guncellemeyi

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Geri marsmalowa donebiliriz dimi ? Begemessek guncellemeyi

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önceki rom u tabi yükleyebilirsin odin ile

S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

The Pancar

The Pancar

Üye
S7 ile 5 buçuk 6 saat ekran süresi alıyorum son güncellemeler yüklü

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Samsung pil konusunda kendini yazılımsal olarak geliştirmeli ben iPhone 7 de 7sa 45dk ekran 25sa bekleme alıyorum s7 de 5 saat ekran süresini geçemedim hiç

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Arka planda o kdar şey çalışıyoki

The Pancar

The Pancar

Üye
S7 nougat güncellemesi Türkiye için dağıtılmaya başlanmış haberi var

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bnde tıngırtı yok gzkmüyo

The Pancar

The Pancar

Üye
Henüz resmi bir açıklama yokmuş, güncelleme geldiği zaman Samsung Türkiye sosyal medya hesaplarından duyuru yapacakmış.

Koradam

Üye

Ekran çözünürlüğü S7 ile bir mi ? Buna bağlı olarak donanımın anlık tüketeceği enerji bir mi ?

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Ekran çözünürlüğü S7 ile bir mi ? Buna bağlı olarak donanımın anlık tüketeceği enerji bir mi ?

Donanım olarak iPhone 7 nin s7 ye göre daha güçlü olduğunu hatırlatır birinin 1900 diğerinin 3000 mah olduğunu eklerim. Fanlık yapan yok karşılaştırma yapıyorum

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada 7.0 güncellemesinin belli cihazlara deneme amaçlı dağıtımı başlanmış genel dağıtımın perşembe yada cuma yapılması düşünülüyormuş cihazları deneyin belki güncellemeyi alanlardan biri sizinki olabilir

• Beğen
Tepkiler: baby_face_

Koradam

Üye
Donanım olarak iPhone 7 nin s7 ye göre daha güçlü olduğunu hatırlatır birinin 1900 diğerinin 3000 mah olduğunu eklerim. Fanlık yapan yok karşılaştırma yapıyorum

Hangi teste göre daha güçlü ? :D Bakalım Apple İphone 8 ile 2K ekrana geçecek mi o zaman görürüz

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Donanım olarak s7 ip7'yi ikiye katlar dörtle çarpar ama performans kısmı tartışılır
Bn
Bu arada 7.0 güncellemesinin belli cihazlara deneme amaçlı dağıtımı başlanmış genel dağıtımın perşembe yada cuma yapılması düşünülüyormuş cihazları deneyin belki güncellemeyi alanlardan biri sizinki olabilir

bnde gzkmyo

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Antutu sonuçlarına göre arada dağlar var ve Apple un A10 işlemcisi exynos a göre güçlü

braayn

braayn

Üye
Bundan önce note 5 kullanıyordum ve s7 edge geçiş yaptım ortalama 20 gündür kullanıyorum cihaz muhteşem.Gerek kamera gerek şarj süresi olsun çok tatmin edici.Ve kaldı ki 0 dan 100'e ortalama 85 dk da doluyor.Geriye dönük kullandığım cihazlar arasından en iyisi diyebilrim. Lumia 820 - Lumia 1520 -İphone 6 plus - note 5 ve şimdi S7 Edge . Lumia cihazlarını saymaz isek iphone 6 plus şarj süresi oldukça iyidi lakin cihaz çok geç şarj oluyor 2.5 saatten fazla süreyle 0 dan 100'e dolduruyordu.Note 5 'de hızlı şarj ederken s7 edge olayı resmen aşmış durumda.

Şuan üzerinde olan sistem oldukça başarılı .Samsungun kendi arayüz yavaşlama problemini saymazsak tabiki :). 6 ile 7 arasında çok fazla değişiklik olmaması ile birlikte benim için ekstra heyecan yaratacak sadece kamera arayüzü diyebilirim.Bunun dışında ekran çözünürlüğünü manel değiştirme fikride güzel olmuş. Bu perşembe ve cuma günü gelirse kurarız ama sistem kurulumundan sonra ortalama 2-3 gün cihaz kasabilir veya aşırı derecede şarj tüketebilir.Bu gibi durumlarda hemen cihaza veya sisteme leke atmayın derim :) .Biraz beklemekte fayda var.

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov ve teknolojibaronu

Koradam

Üye
Antutu sonuçlarına göre arada dağlar var ve Apple un A10 işlemcisi exynos a göre güçlü

Çünkü ekran çözünürlüğü düşük

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Antutuya inanıyomusun

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu

Üst Alt