KD1907
Üye
Eyvallah çok sağolevet samsung TURKIYE başkan yardımcısı açıkladı
Eyvallah çok sağolevet samsung TURKIYE başkan yardımcısı açıkladı
Başkanın twitter adresini verirmisin kardeşGüncellemede her zamanki gibi yine sorun çıkmış. Kore li çalışanlar pazartesi sabahına yetiştirmek için haftasonu fu ll çalışıcaklarmış. Samsung Türkiye başkan yardımcısı twitter hesabından yazdı
Büyük bi teknoloji sitesinde okudum ondn sordumSanmam
Şarj performnsı çok iyi değil ainen 5.30 saati geçmiyo yoğun kullanımda belli olmaz gelsede görskZaten şarjı çok beğenilmiyordu dahada kötüleştiremez bence samsung
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla zararı olsa telefona koymazlardı hızlı şarj koyduklarına göre önlemini almışlardır ben 5-6 aydır kullanıyorum hep hızlı şarjla kullanıyom hep aynı batarya süresi 5.30 maksimum 6 saat alıyomSizce bu hızlı şarj olayının bir zararı varmıdır bataryaya hep böyle mi şarj olsun yoksa acelemiz yoksa kapatalımmı bu özelliği
Ben iki kez taktım kalktı koruyucusuz kullanıyorum şimdiBirde şu ekran koruyucu işinden çok sıkılmaya başladım ben kaçtane ekran koruyucu denedim cam hiçbiri tatmin etmiyor zaten kavisli diye küçük olmalı biraz ama ya bariz küçükler ya da ideal boy buluyorum kenarlarında çizgi şeklinde hava kalıyor.varmı öneren yurtiçi bulabileceğimiz ya
Kılıfı hallettimde bu kaldı spigen in şeffaf slikon kılıfını aldım kılıfsız güzelliği hiçbir kılıf veremez ama gayet iyi bence
Hocam sorun oluyormu çizik vs. Bende çıkardım şimdi son aldığımı.sinir bozuyor çokBen iki kez taktım kalktı koruyucusuz kullanıyorum şimdi
Gördüm bakalım artık pazartesi denerizBen sordum o adama (samsung türkiye başkan yardımcısı) pili daha iyi gider mi falan test etmedim pilini ama güncelleme harika falan dedi inşallah doğrudur

Ufak küçük kılcal çizikler oluyo ister istemez cepteyken kullanırken ama o kadar ahım şahım değil yani ufak çiziklerHocam sorun oluyormu çizik vs. Bende çıkardım şimdi son aldığımı.sinir bozuyor çok