theeternal
Üye
Anladım eyvallahUfak küçük kılcal çizikler oluyo ister istemez cepteyken kullanırken ama o kadar ahım şahım değil yani ufak çizikler
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım eyvallahUfak küçük kılcal çizikler oluyo ister istemez cepteyken kullanırken ama o kadar ahım şahım değil yani ufak çizikler
Onu da sordum yalanmış testlerde öyle bi sonuç çıkmamışGüncellemeleri google bırakmıycak abi şirketlere aplle gibi tek elden vercek
N 7.0 pil ömrünü ciddi sekilde azaltıyomuş doğrumu?

Kaç saat ekran süresi alıyosun ve ne yapıyosun teli kullanırken?s7 ege kullanıyorum şarj muhteşem ötesi gidiyor doze ile bir çok uygulama arkada kapalı tabi.Onun dışında N7 gelsede olur gelmesede çok önemli değil benim için .
Bütün cihazlar için aynıdır.Güncellemeden önce istediğiniz yetkili servise sorabilirsiniz.BAŞARI,KVK,SAMSUNG yanıtı aynı olacaktır.Bence amiral gemisi modeller için geçerli değil bu
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır benim 5s im ios son sürüm 0 kasma halen daha s7 de hiç bir sorun olmaz merak etmeBütün cihazlar için aynıdır.Güncellemeden önce istediğiniz yetkili servise sorabilirsiniz.BAŞARI,KVK,SAMSUNG yanıtı aynı olacaktır.
O bildirim çubuğuna xdGüncelledim telefo bi tuaf göründü alışmk zmn alck![]()