__xXx__
Üye
Antutuya inanıyomusun
Sadece antutu değil bilader iki cihaza da sahibim iPhone tarafını tutmuyorum sadece karşılaştırma yapıyorum
iPhone ile
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uygulamasından gönderildi.Antutuya inanıyomusun
Yapamazsın ki os farkını bırak ekran çözünürlükleri bile aynı değilSadece antutu değil bilader iki cihaza da sahibim iPhone tarafını tutmuyorum sadece karşılaştırma yapıyorum
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Yok kardesim ancak play storeden uygulama indirip internetle dinleyebilirsinArkadaşlar merhaba bende s7 kullanıcısıyım. Fm radyonun s7 de olmadığını farkettim. Nasıl fm radyoyu etkinleştirebiliriz bir yolu var mıdır?
Anladım arkadaşlar sağolun. İnternet radyo olarak en az kota harcayan hangisidir?
Malesef bnde s7'de maximum 6 saat gördüm yoğun kullanımdaYa bişey sorabilir miyim siz kaç saat ekran süresi alıyosunuz Allah aşkına yazar mısınız ben cidden pişman olmaya başladım S7 aldığıma. Güya 3000 mah ama 5 6 saati zor alıyorum nasıl iş anlamadım. iPhone 7 plus ta 3000 mah ama 7 8 saat alan var. Gerçekten berbat yani 3000 tl lik telefona yakışmıyor bu performans
5 - 5.30 saat arası zor alıyorum bende malesef. Umarım düzeltirler bu sorunuYa bişey sorabilir miyim siz kaç saat ekran süresi alıyosunuz Allah aşkına yazar mısınız ben cidden pişman olmaya başladım S7 aldığıma. Güya 3000 mah ama 5 6 saati zor alıyorum nasıl iş anlamadım. iPhone 7 plus ta 3000 mah ama 7 8 saat alan var. Gerçekten berbat yani 3000 tl lik telefona yakışmıyor bu performans
Bende öyle 7 yi gördümmü bilmiyorum 6 larda hep.yoğun kullanmıyorum çokYa bişey sorabilir miyim siz kaç saat ekran süresi alıyosunuz Allah aşkına yazar mısınız ben cidden pişman olmaya başladım S7 aldığıma. Güya 3000 mah ama 5 6 saati zor alıyorum nasıl iş anlamadım. iPhone 7 plus ta 3000 mah ama 7 8 saat alan var. Gerçekten berbat yani 3000 tl lik telefona yakışmıyor bu performans
Türkiye ye daha gelmedi. De bazıları 2017 nin 2. çeyreği gelicek diyo yani nisan mayıs gibi inşallah yalandırAndroid 7 alan oldu mu ?
Kesin mi bu acaba samsung mu açıklamış?S7 Edge yazılmamış ama S7 ile aynı gün verilir herhalde
- Galaxy S7: Şubat 2. hafta sonu
- Galaxy S6: Şubat 3. hafta sonu
- Galaxy S6 Edge: Şubat 4. hafta sonu
- Galaxy S6 Edge+: Şubat 3. hafta sonu
- Galaxy Note 5: Şubat 3. hafta sonu
- A 2016 serileri: Mayıs ayı
Kesin mi bu acaba samsung mu açıklamış?