furyzer0
Üye
Bilemiyorum ben sadece gördüklerimi söylüyorum ayrıca anlatamadım sanırım ilk başlarda exynos zaten one geçiyor ilk testte geçiyor ikinci testte de çok az puan düşmesi yaşıyor ama snapdragon baya bir düşüyor ama 3. De exynos baya baya puanını düşürüyor sonra art arda her bench de bir miktar düşüyor ki arada bir miktar puan farkı oluyor snapdragon geçiyor. Buna bakınca zaten uygulama açma karşılaştırmalarında zaten s7 nin geçmesi normal çünkü bir antutu kadar belki yorar cihazı o kadar uygulama açmak ama o testleri uzatsalar işler tersine donebilir diyorum ben. Ayrıca antutunun tutarlı olmadığı konusunda hemfikirim özellikle çinli cihazlarda. Ama tekrar tekrar yapılan benchmarklardaki puan düşüşüne hile yapacağına direk puana hile yapardı değil mi hile yapacak olsa?Isınma olsa sizce daha hızlı açar mı daha düşük puan alır mı demek istedim. Antutu güvenilir olmamakla birlikte durum bu. Benim cihazım 39 dereceyi hiç geçmedi.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

kendi keyfi bilir devam etsin bakalım. Zararını gördüğünde iş işten geçmiş olacak.