Vay be o kulaklık tahmin ettiğim kulaklık ise 1000tl idiye note4 çıktığı dönemde.Öyle düşünmenizi istemeyiz.Sonuçta herhangi darbe yok.Mutlaka değiştireceklerdir.mesela geçenlerde note 4 kullanan bir arkadaşım telefon şarj soketini ücretsiz yaptırdı.Ayrıca adresine kargo ile samsung lvl kulaklık ücretsiz hediye edildi..

Burada sorunum oldu cihazla ilgili ve markanın ilgisizliğinden bahsettiğim için rahatsızlık vermişim ondan msjları sildim ne zaman kendi cihazlarında sorun yaşayacaklar o zaman kendileri rahatça konuşurlar kişiye özel yanıt veriyorlar kendilerindense yanıtlar çok oluyor hemdecidden yardım ediyorlar ama benim gibi az giren kullanıcıya ne yardım gereği duyuyorlar hemde akıllarınca markayı kötülemeye sanki gelmişim gibi üstü kapalı kovuyorlar forum sitesi böyle oluyor muşşş...@Z.G
@Luck Star
arkadaşlar ufak çaplı bir tartışma çıkmış sanırım olayı en başından takip edemedim şans ederi konuyu okurken şimdi denk geldim mesajlarınızı silmiyorum konu her neyse uzatmadan tatlı bir şekilde foruma devam edelim
bu arada olayın içinde kimler olduğunu bilmediğim için ikinizi görünce etiketledim size hitaben söylemiyorum genele söylüyorum sizi gördüğüm için etiketledim.
bir daha paylaşımda bulunmam bişey ifade de etmiyor zaten hatta bilseydim asla üye falan olmazdım bende aptallık
olan bize değil onlara oldu. Biz nasıl olsa müşteri konumundayiz. Bugün burası yarın ve sonrası için başka yer hiç farketmez. Bunu her marka yapıyor. Satış politikası diyebiliriz. Onu çok daha iyi yapsa s7 edge satılmaz. Samsung S serisi her zaman daha popülerdi. Şuan s7 edgeye yoğunlaştırılmış durumda odak. Kalem kullanır miydim bilmiyorum ama yine de s7 edge alırdım kesinlikle beklemem. Bir kere cihaz zaten çıkmış kronik sorunu yok her şey iyi ve yolunda ne diye beklersin kiHarbi note 7 düşünüp bütçesi olmayanlar için ve kalemle işi olmayanlar bence s7 edge en mantıklı. Adamlar bi kalem taktı alın size not 7 dedi
m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
note 7 fiyatı düşmesi ve kronik sorun tespiti için en az 2 ay daha beklemesi lazım. Sanırım sadece bu varTürkiye'de nerede bulabilirim?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çok para değil mi ??? 200tl
ben de 450tl ye mekanik pc klavyeleri pahalı diye üzülüyordum
Benim Samsung Türkiye garantili. Yetkili her Samsung servisine götürebilirim. Senin de aynıysa başarı teknik servis, turkcell senguller teknik servis gibi yerlere gitmeni tavsiye ederim.Selam gençler benim de cihazda ekran biraz dalgalanmaya başladı ve pili de az gitmeye başladı var mı servislere işi düşen nereye vereyim cihazı gözüm gibi korudum çizip göndermesinler Luck Star senin cihaz hangi firma garantili bi yardımcı olur musunuz onun için üye oldum mecbur