Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

furyzer0

furyzer0

Üye
Isınma olsa sizce daha hızlı açar mı daha düşük puan alır mı demek istedim. Antutu güvenilir olmamakla birlikte durum bu. Benim cihazım 39 dereceyi hiç geçmedi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilemiyorum ben sadece gördüklerimi söylüyorum ayrıca anlatamadım sanırım ilk başlarda exynos zaten one geçiyor ilk testte geçiyor ikinci testte de çok az puan düşmesi yaşıyor ama snapdragon baya bir düşüyor ama 3. De exynos baya baya puanını düşürüyor sonra art arda her bench de bir miktar düşüyor ki arada bir miktar puan farkı oluyor snapdragon geçiyor. Buna bakınca zaten uygulama açma karşılaştırmalarında zaten s7 nin geçmesi normal çünkü bir antutu kadar belki yorar cihazı o kadar uygulama açmak ama o testleri uzatsalar işler tersine donebilir diyorum ben. Ayrıca antutunun tutarlı olmadığı konusunda hemfikirim özellikle çinli cihazlarda. Ama tekrar tekrar yapılan benchmarklardaki puan düşüşüne hile yapacağına direk puana hile yapardı değil mi hile yapacak olsa?

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

Z.G

Z.G

Üye
Sizlerden Destek alırım yardımcı olan çıkar diye konuya msj yazdım, anca kendi tartışmanızdan başka bişey yapmamışsınız görmemezlikten gelmişler resmen ilginçmiş yanlış yere de yazmadım halbuki S7 edge kullanıcı klubü değil miydi burası ?? Şimdi böyle yazdım diye çirkin çirkin konuşanlar da çıkar saygı çok vardır burda eminim, tartışma forumuna üye olmuşuz herkes birbirinden üstün olmaya çalışan klubu olmuş bura :)

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Sizlerden Destek alırım yardımcı olan çıkar diye konuya msj yazdım, anca kendi tartışmanızdan başka bişey yapmamışsınız görmemezlikten gelmişler resmen ilginçmiş yanlış yere de yazmadım halbuki S7 edge kullanıcı klubü değil miydi burası ?? Şimdi böyle yazdım diye çirkin çirkin konuşanlar da çıkar saygı çok vardır burda eminim, tartışma forumuna üye olmuşuz herkes birbirinden üstün olmaya çalışan klubu olmuş bura :)
Görmezlikten gelmedim eğer Tapatalk kullanırsan sen de anlarsın. Sürekli sayfa değişiyor yani yorumun önceki sayfada kalmış ben de görmedim. Eğer yardımcı olmayıp ego kasmak istesem böyle bir forumda böyle bir konu acmazdim. Güncelleme yaparken böyle oldu diyip servise gitmeniz gerekiyor. Sorun donanımsal çünkü bizim yapabileceğimiz bir şey yok malesef.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Bilemiyorum ben sadece gördüklerimi söylüyorum ayrıca anlatamadım sanırım ilk başlarda exynos zaten one geçiyor ilk testte geçiyor ikinci testte de çok az puan düşmesi yaşıyor ama snapdragon baya bir düşüyor ama 3. De exynos baya baya puanını düşürüyor sonra art arda her bench de bir miktar düşüyor ki arada bir miktar puan farkı oluyor snapdragon geçiyor. Buna bakınca zaten uygulama açma karşılaştırmalarında zaten s7 nin geçmesi normal çünkü bir antutu kadar belki yorar cihazı o kadar uygulama açmak ama o testleri uzatsalar işler tersine donebilir diyorum ben. Ayrıca antutunun tutarlı olmadığı konusunda hemfikirim özellikle çinli cihazlarda. Ama tekrar tekrar yapılan benchmarklardaki puan düşüşüne hile yapacağına direk puana hile yapardı değil mi hile yapacak olsa?

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
3 aydır telefonda yapmadığım şey kalmadı. Diğer kullandığım cihazlarda el sürulmeyecek kadar ısıya ulasirdim. G3 83, g2 75, m7 80 dereceleri görmüş biriyim. Benim cihazım 40 dereceyi geçmedi. Şarjdayken oyun oynarken baktım bu değere. Ondan daha fazla ısındığı bir yer varsa güncellemedir onda da kimse kullanmaz. Isınmayan bir cihaz neden performans kaybı yaşasın ayrıca bu sorun snapdragonda olur. Thermal throttling yüzünden snapdragon işlemcilerin ne hale geldiğinden yakinmadik mi forumda? Şimdi bir htc 10 ele alırsak 45-50 dereceyi rahat görüyor bu cihazın puanı önemli değil ısınıyorsa snapdragonun performansı düşer. Bu en başından beri böyleydi. Bir şekilde antutu saçmalıyor ki farklı puan veriyor zaten farkeder seniz gpu kısmında puan değişiyor hep. Benim cihazım daki animasyon süresi 1 saniye dersek g5 teki animasyon 0.5 saniye resmen geliştirici seçeneklerinde ayarlanmış gibi. Buna rağmen uygulama açma testinde defalarca farkını koyabilir. Günlük kullanımda bize bu lazım.
Isınmıyor, kullanıcı bazlı testlerden başarılı çıkıyor ama gel gelelim sentetik test düşük puan verdi diye inanalım yani öyle mi? Aynı cihaza sahip iki kişi ilk yaptığı testte bile aynı puanı almıyorken ben daha ne diyebilirim...

Z.G

Z.G

Üye
Görmezlikten gelmedim eğer Tapatalk kullanırsan sen de anlarsın. Sürekli sayfa değişiyor yani yorumun önceki sayfada kalmış ben de görmedim. Eğer yardımcı olmayıp ego kasmak istesem böyle bir forumda böyle bir konu acmazdim. Güncelleme yaparken böyle oldu diyip servise gitmeniz gerekiyor. Sorun donanımsal çünkü bizim yapabileceğimiz bir şey yok malesef.

Sizin şahsınızın ismini verip size yönelik bir şey söylemedim ki tavrınız hemen değişti zaten bir sinirli umursamaz yanıtlar. Akşamdan beri takip ediyorum tek bu konu değil diğerleri de öyle sürekli bir tartışma ortamı forumun amacı bu sanırım ben yanlış anlamışım ben soru,sorun,destek fikir alışverişi olarak sandığım için buraya üye olmuştum ama değilmiş açıkça biz size yardımcı olmuyoruz denilse daha iyi olurdu Kişiye göre yanıt veriliyor burada, üyelik iptali varsa etsin yetkili kişiler sitenin ismini de değiştirsinler bence çünkü böyle forum sitesi olmaz. Herkese iyi tartışmalar.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Sizin şahsınızın ismini verip size yönelik bir şey söylemedim ki tavrınız hemen değişti zaten bir sinirli umursamaz yanıtlar. Akşamdan beri takip ediyorum tek bu konu değil diğerleri de öyle sürekli bir tartışma ortamı forumun amacı bu sanırım ben yanlış anlamışım ben soru,sorun,destek fikir alışverişi olarak sandığım için buraya üye olmuştum ama değilmiş açıkça biz size yardımcı olmuyoruz denilse daha iyi olurdu Kişiye göre yanıt veriliyor burada, üyelik iptali varsa etsin yetkili kişiler sitenin ismini de değiştirsinler bence çünkü böyle forum sitesi olmaz. Herkese iyi tartışmalar.
Ben bunu 2 sene önce dedim adminler dinlemedi. Bu forumu bozan 5 kişi var. Bunlar yüzünden yüzlerce kişi forumu terketti. Başka forum açtılar ama tutmayınca kapattılar. Ben şuan sadece bu konu için telefonumda uygulamayı bulunduruyorum. Bildirim gelirse gelip cevap veriyorum. Önceki mesajlara bakarsanız tartışma vs çıkarmış değilim. Ama forum konusunda haklısınız bu ortamın böyle savaş durumuna getiren kişilere ceza vermiyorlar. Küfür ettiler, hakaret ettiler ama onlar yerine benim mesajım silinip tartışma çıkarabilirdi bu mesaj diye neden sundular. Yetmedi üstüne her küfür edeni banlasak forumda adam kalmaz dediler. O yüzden bu konu harici forumda takılmıyorum.

Destek için anında yanıt almak istiyorsanız;

Sadece burası yeterli olacaktır. Orayı da günlük 1 kere kontrol ediyorum. Ben olmasam da yardımcı olacak yüzlerce kişi var. Ama bu forumda sanırım 3-5 kişi kaldık yardımcı olmak isteyen.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Z.G
Z.G

Z.G

Üye
Ben bunu 2 sene önce dedim adminler dinlemedi. Bu forumu bozan 5 kişi var. Bunlar yüzünden yüzlerce kişi forumu terketti. Başka forum açtılar ama tutmayınca kapattılar. Ben şuan sadece bu konu için telefonumda uygulamayı bulunduruyorum. Bildirim gelirse gelip cevap veriyorum. Önceki mesajlara bakarsanız tartışma vs çıkarmış değilim. Ama forum konusunda haklısınız bu ortamın böyle savaş durumuna getiren kişilere ceza vermiyorlar. Küfür ettiler, hakaret ettiler ama onlar yerine benim mesajım silinip tartışma çıkarabilirdi bu mesaj diye neden sundular. Yetmedi üstüne her küfür edeni banlasak forumda adam kalmaz dediler. O yüzden bu konu harici forumda takılmıyorum.

Destek için anında yanıt almak istiyorsanız;

Sadece burası yeterli olacaktır. Orayı da günlük 1 kere kontrol ediyorum. Ben olmasam da yardımcı olacak yüzlerce kişi var. Ama bu forumda sanırım 3-5 kişi kaldık yardımcı olmak isteyen.

Haklısınız ve yetkililerin umrunda değil sanırım ki geçen gün samsung kullanan ve bizler gibi yorum yazanlara sorunlu dedi biri sonra silindi sanırım mesajı herkes istediği cihazı markayı kullanmakta özgür niye saldırı hakaret noktasına getirme ihtiyacı hissediyorlar anlamış değilim ben biliyorsunuz cihazı almadan önce de buraya yazmıştım hatırlıyorsanız memnunmusunuz vs. sizlerden düzgün yanıtlar geldiği için şimdi sorunum çıkınca yine destek alırım diye düşünmüştüm samsung destek ekibi cihazı fabrika ayarlarına döndürmemi söyledi onu bir deneyeceğim umarım düzelir keşke o güncellemeyi yapmasaydım aldığımdan beri hiç sorun yoktu cihazda üzüldüm çok açıkçası :(

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Haklısınız ve yetkililerin umrunda değil sanırım ki geçen gün samsung kullanan ve bizler gibi yorum yazanlara sorunlu dedi biri sonra silindi sanırım mesajı herkes istediği cihazı markayı kullanmakta özgür niye saldırı hakaret noktasına getirme ihtiyacı hissediyorlar anlamış değilim ben biliyorsunuz cihazı almadan önce de buraya yazmıştım hatırlıyorsanız memnunmusunuz vs. sizlerden düzgün yanıtlar geldiği için şimdi sorunum çıkınca yine destek alırım diye düşünmüştüm samsung destek ekibi cihazı fabrika ayarlarına döndürmemi söyledi onu bir deneyeceğim umarım düzelir keşke o güncellemeyi yapmasaydım aldığımdan beri hiç sorun yoktu cihazda üzüldüm çok açıkçası :(
Suç sizde değil güncelleme yaparken mermer gibi soğuk bir ortama koyuyorum ben çünkü sadece güncelleme yaparken deli gibi ısınıyor telefon belki ısındığı için olmuş olabilir.

Servise giderseniz çok büyük ihtimalle yeni cihaz verecekler tüm aksesuar kutu içeriği ile götürün ve değişim istediğinizi söyleyin. Mümkünse başarı teknik servis bulunuyorsa çevrenizde oraya gidin.

Bu sorun benim LG g2 telefonumda oldu benzer bir işlem yaparken ekrandaki digitzerleri yakmisim. Bu sorun amoled ekranda olmuyor mesela ama sizdeki çok değişik geldi bana. Benim sorun için de orjinal yazılımı baştan yükleyin düzelir demişlerdi ama düzelmedi malesef yine de korkmayın servis sorunu çözer.

Diğer konuya gelirsek o "sorunlu" yazan kişinin kim olduğunu %100 biliyorum.. Biz samsungu bilmiyoruz sanki, kendileri 3000 lirayı çöpe falan attığımızı sanıyor, bizim kör olduğumuzu cahil olduğumuzu falan sanıyor herhalde. Seven insan istediği cihazı alır bu kadar basit diğer tartışma konuları sadece meraklılar için çeşitli hız, özellik konuları hakkında bilgi arayanlar içindir.

Ama bu dusuncesizlere göre Samsung alan sorunluymus hmm. İşin doğru yani bence Samsung alamadığı içindir. Yüzüne vurmak istemedim ben böyle biri değilim. Ama gördüğünüz gibi başka türlü olmuyor. Konulara ben geldiğim zaman kanıt sunabilecegim şekilde kendimden emin cevap verirdim ve diyecek bir şey bulamayıp konuyu değiştirir hakaret ederdi sonuç olarak ta tüm mesajlar silinir olan benim gibi uğraşanlara olmuş olurdu hep...

Her neyse daha fazla uzatmaya gerek yok. Adminlere tek tek kanıtlar sundum 1 tane değil bir sürü. Ama hepsi ısrarcı.. Demek ki o üyeler forumdan daha önemli keyifleri bilir. Ölü forumda kendi başlarina takılmaya devam etsinler..

P

• Beğen
Z.G

Z.G

Üye
Kesinlikle katılıyorum buraya bir daha ben girmem başka forum bulurum :) Kendileri o ukala üyeleriyle takılmaya devam etsinler böyle bir ortamı zaten kendini bilen terkeder oldukça çirkin çünkü yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim Luck Star
Gitmeden son bir soru benim cihazda garanti genpa yazıyor sizin dediğiniz gbi başarıya da verebilirmiyim yoksa illa genpa mı bakacak

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle katılıyorum buraya bir daha ben girmem başka forum bulurum :) Kendileri o ukala üyeleriyle takılmaya devam etsinler böyle bir ortamı zaten kendini bilen terkeder oldukça çirkin çünkü yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim Luck Star

Önemli değil rica ederim. Ben de sadece bu konu için giriyorum. Konuyu açtım bırakıp gitmek olmaz diye düşündüm sadece belki de yanlış düşünüyorumdur bilemiyorum. :)

Söylediğim foruma bakabilirsiniz orada her türlü sorununuza destek alabilirsiniz. Yılların eskitemediği bir forum halen ayaktaysa demek ki bir sebebi var. Bir tarafsız ortam var demektir.

Kendinize iyi bakın görüşmek üzere. Telefonu da dert etmeyin garantili cihazlar bu günler için var. Benim başıma geldiğinde çok korkmuştum :)

• Beğen
Z.G

Z.G

Üye
Dediğiniz foruma üye olacağım Luck Star dediğim gibi bir durum başıma ilk kez geliyor o da dün akşama doğru oldu insanın canı sıkılıyor ekran şeritli oldu resmini de attım ya bu yüzden servis cihazı deiştirirmi bilmiyorum son soruma da yanıt istiyorum
Gitmeden son bir soru benim cihazda garanti genpa yazıyor sizin dediğiniz gbi başarıya da verebilirmiyim yoksa illa genpa mı bakacak :)

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Dediğiniz foruma üye olacağım Luck Star dediğim gibi bir durum başıma ilk kez geliyor o da dün akşama doğru oldu insanın canı sıkılıyor ekran şeritli oldu resmini de attım ya bu yüzden servis cihazı deiştirirmi bilmiyorum son soruma da yanıt istiyorum
Gitmeden son bir soru benim cihazda garanti genpa yazıyor sizin dediğiniz gbi başarıya da verebilirmiyim yoksa illa genpa mı bakacak :)
Genpa yazması farketmez aslında başarı da bakabilir hatta tüm yetkili Samsung servisleri bakabilir ama bakmasa dahi Genpa da çok iyi teknik servise sahip. Turkcell senguller teknik serviste çok iyi. Samsung çağrı merkezinden bilgi alabilirsiniz sizden sadece imei numarasını isteyecekler kesin yanıt oradan gelir.

Değişim yapacaklarını tahmin ediyorum ben teknik serviste staj yaptım başarıda. Değişim yapılmasını isteyin öncelikle. Bir de ne zaman almistiniz cihazı? Önceki mesajlara bakayım belki görürüm tarihi...

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
23 Haziranda almışsınız. 30 gün içerisinde gelen cihaza dokunmak dahi yasak. Sadece sorunu kontrol edip sorun görünüyorsa değişim yapılıyor. Sadece 14 gün geçmiş inşallah değişim kapsamında incelerler. Tekrar aynı sorun olmasını istemiyorum cihazı daha yeni aldım değişim yapılmasını istiyorum tarzında ısrar ederseniz iyi olur. Dinliyorlar çünkü.

• Beğen
Z.G

Z.G

Üye
Çok teşekkür ederim bakalım ne diyecekler önce samsungu arayıp söylerim o zaman sonra hangi servise vereceksem veririm düştüğümüz hale bak hey allam ya :) Ve 30 gün geçmişse mi değişim isteniyor benimki yeni daha yahu

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim bakalım ne diyecekler önce samsungu arayıp söylerim o zaman sonra hangi servise vereceksem veririm düştüğümüz hale bak hey allam ya :) Ve 30 gün geçmişse mi değişim isteniyor benimki yeni daha yahu
30 gün geçmişse değil. Cihaz 30 günlük satın alım tarihi içerisindeyse cihaza müdahale etmiyorlar yani parça değişimi vs. Sadece cihazı değişiyorlar. Sizinki 44-45 gün olmuş sanırım, sorununuzu dile getirin 30 günü geçtiğini biliyorum ama değişim istiyorum cihazım daha yeni bir daha aynı sorun başıma gelmesinden korkuyorum derseniz değişim kapsamında inceleyebilirler. Yoksa da ekranı değişirler. Serviste yapılan her işlem için özel alet var. Parça değişiminde de sorun çıkmaz yani her türlü sıkıntınız vs. Olmasın onlar halleder.

Halen serviste olsam ben de hallederdim forumda 3 4 kişinin cihazı öyle değişim yaptırdım ama artık mümkün değil :(

• Beğen
Z.G

Z.G

Üye
Anladım tamam :) Keşke siz olsaydınız :( bugün samsung u bir arayıp bilgi alayım bakalım ne cvp verecekler tekrar tşk ederim sizi de yordum sabah sabah kendinize iyi bakın görüşmek üzere

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Anladım tamam :) Keşke siz olsaydınız :( bugün samsung u bir arayıp bilgi alayım bakalım ne cvp verecekler tekrar tşk ederim sizi de yordum sabah sabah kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Rica ederim tekrardan önemli değil. Ben buralarda veya başka yerde sorunum olduğunda cevap bulabildim. Bunun devamını birileri sağlaması gerekir yoksa bu döngü çöker herkes ortada kalır :) yorulmak vs değil keşke ortam hep böyle olsa sadece sorun veya istekler dile getirilse biz de cevap versek ama olmuyor :)

• Beğen
Z.G

Z.G

Üye
Aman boşverin sonra "sorunlu" oluruz biz paso hakaret baksanıza neyine gelsin insan buraya
birbirine yardımda bulunmak ne güzel şey halbuki ama çirkeflik varken neden yapsınlar

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
İşte bunların en tepesinde, sistemin en üstündeki adminler bu kişilere bir şey demiyorken biz daha fazla bir şey yapamayız ki :)

Marka fanligi yapıp ne çok sorunlu cihaz tavsiye ettiler bu forumda bir bilseniz. Samsungla dalga geçiyorlar ama gelin görün ki kronik sorunu dahi yok başınıza gelen çok büyük bir şanssızlık. Şu Samsung kadar olamayan firmaları savunuyorlar sanki maaş alıyorlar gibi.

Ama kendileri bilir. Bir kişi her şeyi bildiğini sanıyorsa aslında hiçbir şey bilmiyordur. Kendileri bilgiden yoksun, körelmiş düşüncelerle yaşamaya devam edecekler. Bir konu açıldığında olaya marka model vs değil kişinin sorununa, isteğine odaklanmayi bir türlü çözemediler.. Belki de ortaokul lise öğrencisi bunlar. Halen degismediklerine göre başka bir açıklaması yok. Birisi ygs lys girecekti güya ama 7/24 forumda takılıp etrafa kin döküyor kötülüğünü salıyor :D kendi keyfi bilir devam etsin bakalım. Zararını gördüğünde iş işten geçmiş olacak.

• Beğen
man20

man20

Üye
servise giderken biraz süslenin, makyaj vs. bayan olduğunuz için daha iyi ilgilenirler ve tabi ki tatlı dille konuşmayı unutmayın :tebessüm:

• Beğen

Üst Alt