Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Eğer download mod bile açılmıyorsa ben riske girmem ancak, download mod açılıp ama onlar kurtarmasını bilmediği için servise vermişlerse ben rom atarım çünkü kurtarmasını biliyorum. Galaxy s2 bile en fazla download moda kadar çöküyorken s7 edgenin %100 çökmesi saçmalık gibi
yapanlar daha once yapmanis olabilir denilen gibi . Zaten suan stock rom yeterince stabil bence , ilerde birazda gaza gelip custom rom kurarim bu kesin . Suan tam izin arefesi cihazi kurcalamak istemiyorum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Güzel tema boyutuda küçük. 1.2MB

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Neye stress yapmışım Allah Allah :D

• Beğen
Tepkiler: Rancho ve bmw_m6
The Pancar

The Pancar

Üye
Arkadaşlar Merhaba :) S7 klübüne yazmıştım s7ye puanım yetiyordu bende bekledim şimdi s7 edge alabiliyorum :) Son durumlarınız nasıl alanlar memnunmusunuz hala ve Gold mu gümüş mü alayım gönlüm gold diyor biraz son fikir alayım sonra da alayım cihazı şimdiden tşkler herkese
Gold

Edit: Siyah almışsın

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Merhaba arkadaşlar.3 gün önce S7 Edge Gold aldım da güzel,şık bir kılıf almak istiyorum fiyatı problem değil önerebileceğiniz bir marka vs var mı acaba?

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Spigen, verus, UAG, Samsung kılıflar güzel duruyor bazıları kalinlastirsa da gerçekten çok güzel.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Merhaba arkadaşlar.3 gün önce S7 Edge Gold aldım da güzel,şık bir kılıf almak istiyorum fiyatı problem değil önerebileceğiniz bir marka vs var mı acaba?
Led cover alabiliyorsan kesinlikle al derim. Ben clear view aldım bir sonraki hedefim led cover.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İlk 03.30 dakika, büyük ihtimalle bir sonraki resmi güncellemenin, aynısı.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Murat Alper

Murat Alper

Üye
2016 olimpiyatları için galaxy s7 edge geliyormuş

xmustx

xmustx

Üye
S7 Edge injustice daha güzel değil mi ? Yarışmaya katılan oldu mu ?

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
S7 Edge injustice daha güzel değil mi ? Yarışmaya katılan oldu mu ?

Injustice'de aynı sadece temadan ibaret üstüne bir sticker tamamdır :D paket içeriği güzel ama değer mi bilmem.

Ne yarışması ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Az önce almanya stock romunu kurdum ve açılır açılmaz olimpik temayı kurdu.

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6, Luck Star ve Murat Alper
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu kötü ama teması güzelmiş yine yoktur kesin tema markette :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Olimpik temanın allways on display'i

BelaMonte

BelaMonte

Üye
LYS DE BITTI yarin kadikoy carsi iletisimden 0 edge silver 2500tl ye almayi pilanliyorum. Eger temiz satacak varsa silver alabilirim :ehe

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
LYS DE BITTI yarin kadikoy carsi iletisimden 0 edge silver 2500tl ye almayi pilanliyorum. Eger temiz satacak varsa silver alabilirim :ehe
Geçmiş olsun.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Orayı biliyorum yurt dışı cihazı olabilir veya ithalatçıdir. Garantiyi dert etmezsen al gitsin h.o şimdiden :)

Son düzenleme:

Üst Alt