Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Samsung eskisi gibi değil ayrıca sadece s3 mini kullandiysan öyle düşünmen normal. Samsungun alınabilir serileri var sadece onların üst modelleri alınırdi. Ama şimdi değişti S, note, A, j, E serileri performans olarak çok iyi eskiden iz yok.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The Pancar

The Pancar

Üye
7'sinde neyse 70'inde odur

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Böyle düşünüp başka marka alırsan işte yine yanarsın. Samsungla dalga geçerdim hiç almam derdim gidip diğer cihazları alırsan elinde kalir. LG g5 ghost screen sorunu var hepsinde ve şarj yetmiyor, htc 10 ısınıyor ve iki panelle dağıtıldığı için yine al başına iş. Sony zaten beklentisi olmayan bir firma ne yaptığı belli değil hiç bir şeyde başarılı olamıyor. Eskiden desen sonuna kadar hak verirdim ama cihazları iyi takip eden biriyim ayrıca kullanmadan da yorum yapmam. O yüzden yanlış hedefe kurban olmanızı istemem :D eskiden alinmazdi ama almışsın şimdi tam tersi.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter ve The Pancar
furyzer0

furyzer0

Üye
Android alacaksanız nexus alın her daim kafanız rahat olur ucuz derseniz xiaomi ler iyi param var derseniz s7 alın şu an durum boyle

Sent from mTalk using lumia950

The Pancar

The Pancar

Üye
O paraya iphone alırım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Böyle düşünüp başka marka alırsan işte yine yanarsın. Samsungla dalga geçerdim hiç almam derdim gidip diğer cihazları alırsan elinde kalir. LG g5 ghost screen sorunu var hepsinde ve şarj yetmiyor, htc 10 ısınıyor ve iki panelle dağıtıldığı için yine al başına iş. Sony zaten beklentisi olmayan bir firma ne yaptığı belli değil hiç bir şeyde başarılı olamıyor. Eskiden desen sonuna kadar hak verirdim ama cihazları iyi takip eden biriyim ayrıca kullanmadan da yorum yapmam. O yüzden yanlış hedefe kurban olmanızı istemem :D eskiden alinmazdi ama almışsın şimdi tam tersi.

Bırak yazmaya değmez ne diye düşünüyorsun. Adam olana laf 1 kez denir kaç konuda yazdın kafa sabit boşuna yazma :oke:

• Beğen
Tepkiler: RetaXter ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Nexusler De değişiyor artık yeni gelecek nexus Samsung gibi dolu dolu arayüzle gelecek. Boş telefonu seven yok. Zaten performans olarak Android de firmalar da çok geliştirdi kendini.

Xiaomi türkiyeye gelse alırız valla ama komple gelmesi lazım servisi hizmeti vs. Çin telefonları çabuk bozuluyor isteyen istediği kadar xiaomi en iyi Çin üreticisi desin farketmez. Ama performans olarak fiyatının yanın da uçurum gibi performansı var orası güzel tabii ki.

İPhone değişim yapsa alınır kaliteli cihaz üretiyor arayüz halen aynı. Gelecek tek değişiklik kulaklık girişi kaldırılmış olacağı söyleniyor. Komik geliyor açıkçası.

The Pancar

The Pancar

Üye
Hem de 64 gb

The Pancar

The Pancar

Üye
Samsungun sadece s ve note serileri alınır diğerleri kobay cihaz gibi ne kadar destek alacağı belirsiz

S serisi ve note seriside alınmaz.Samsungtan uzak durun

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Samsungdan uzak dur diyorsun ama samsungun konusundasin ilginç geldi :) var bir nedeni demek ki çekiyor.

The Pancar

The Pancar

Üye
Biride çıkıp troll yapıyor demiyor, forumda insan yok ama normal.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Troll yapılacak yer kalmadı artık burada. İnsanlar iyi niyeti kötüye kullandılar bunun sonucu budur kusura bakmasın kimse.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu ve RetaXter
xmustx

xmustx

Üye
S serisini bilmem ama note serisine laf edecek varsa bu dünyada yaşamıyor.pardon hangi gezegen hangi koloni hangi galaksi ??

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
S de güzel note da güzel. S4 de bir yalpalandi ama gerisini kimse bilmiyor çamur at izi kalsın hesabı :D note 2 halen kullanılabiliyor aynı sene çıkan iPhone 4s kamerayı 4 saniyede açıyor süre tuttum :D

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6
furyzer0

furyzer0

Üye
S de güzel note da güzel. S4 de bir yalpalandi ama gerisini kimse bilmiyor çamur at izi kalsın hesabı :D note 2 halen kullanılabiliyor aynı sene çıkan iPhone 4s kamerayı 4 saniyede açıyor süre tuttum :D

Ben de s6 ya kadar öyle düşünüyordum ama s5 in iyi olduğunu düşünmüyorum arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla kilit ekranın kameraya geçmek 4sn alıyor fotoğraflara geçmek de bir o kadar ara sıra takıldığını da gözlemledim arkadaş sadece whatsapp tarzı şeyler kullandığı için oyun performansı nasıl bilemiyorum

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
S5 lollipop güncellemesi ile öyle olmuştu. Kitkat ve mm gerçekten çok iyi.. Kitkat S5 dile diğer modelleri kıyasla hepsinden iyidir.

Z.G

Z.G

Üye
Arkadaşlar Merhaba :) S7 klübüne yazmıştım s7ye puanım yetiyordu bende bekledim şimdi s7 edge alabiliyorum :) Son durumlarınız nasıl alanlar memnunmusunuz hala ve Gold mu gümüş mü alayım gönlüm gold diyor biraz son fikir alayım sonra da alayım cihazı şimdiden tşkler herkese

Üst Alt