Hepsiburada.com fiyatlarının yine maşallahı var..en iyi 5 adet samsung galaxy s7 edge spigen kılıfları
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
dh forumunda 300 sayfaya ulaştılarTelefon çıkalı 2 ay olmuş hemen konularda 100 sayfayı aşmış xda'lılar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oradada mı rom konusu var? Hiç rast gelmedim. İyi bari orayada bakarız burda aktiflik derecesi baya düşük.dh forumunda 300 sayfaya ulaştılar![]()
rom konusu değil ama s7 edge ana konusu 300 sayfaOradada mı rom konusu var? Hiç rast gelmedim. İyi bari orayada bakarız burda aktiflik derecesi baya düşük.
O sitede ki trollere uyuz oluyorum. Adam kullanmıyor ss istesen atmıyor propaganda yapıyorrom konusu değil ama s7 edge ana konusu 300 sayfa

İPhone alanlar baktı Apple bi halt yapamıyor yeni cihaz arıyor. Yoksa başka konuda ne işi varbi ara telefon tanıtıldıktan sora bir kaç iphone trolleri var samsunglarla atışmaya giriyordu 3-4 sayfada öle muhabbetle 300 olmuşdur![]()
öyle konuyu dağıtan bi adam dün S7 edge aldı hiç bozmadım
Evet ekranı %60'tan aşağı indiremiyorum. Zevki kalmıyorEkrani parlak kullandın sanırım tüketim baya fazla iyi almışsın![]()

Dedeler amam duymasinlar .Dh yi kastiran benim bir şey diyorum olay çıkıyor 20 sayfa aynı şey. Dedeler toplanmış o ne bu ne yarım saat soru soruyor