hikmet366
Üye
o arka plan nasıl siyah tema mı s6 varmıBenim cihaz cildirdi bugun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dedeler amam duymasinlar .
Tema marketinden istediğin siyah temayı yap olur.o arka plan nasıl siyah tema mı s6 varmı
Vatan da s7 Edge ya baktım güzel kamera var 4k video cok güzel çekiyor s6 dan çok iyi 16 mp olsa daha iyi olurduTema marketinden istediğin siyah temayı yap olur.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buldum sağolTema marketinden istediğin siyah temayı yap olur.
Aynen çözünürlük fazla olsa iyi olurdu ama iyi çekiyor yeterliVatan da s7 Edge ya baktım güzel kamera var 4k video cok güzel çekiyor s6 dan çok iyi 16 mp olsa daha iyi olurdu
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uygulamalar 820 ile uyumlu olmayabilir demiş ahahhahahaha ne güldüm ama ya. S820 sadece şuan bildiğim kadarıyla 4 5 cihazda var exynos 8890 ise sadece s7 lerde var adam gelip belki daha iyi optimize olmuştur dedi. Her zaman snapdragon için uygulamalar en çok bu işlemci için optimize edilir çünkü bu işlemci markası çok kullanılıyor diyen adam şuan R yapmış ve yine sallamış. Zaman kaybı.Baskı almiyacaginiz için mp ye pek takmayın bence
S7 kullanan arkadaşlar bu videoda ki sorunu yaşıyor mu ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızHTC iyi para vermiş sanırım
Öyle. Geldi kabullenmedi diyor ki optimize edilmemiştir belki ahahaha ne güldüm ama ya. Kaç para aldı kim bilir şu dandik htc yi savunmak için.Benim bildigim en cok kullanilan islemciye optimize yapilmazmi. Yada yanlismi biliyorum bilgilendiren olursa sevinirim
O yüzden çoğu yerli teknoloji sitesini takip etmiyorum. Adamlar takım tutar gibi cihaz savunuyorlar. Bildiğin bağnazlık iste. [emoji3]Öyle. Geldi kabullenmedi diyor ki optimize edilmemiştir belki ahahaha ne güldüm ama ya. Kaç para aldı kim bilir şu dandik htc yi savunmak için.
Kamera, pil, ekran, hız s7 edge önde.
Geriye ne kaldı? Stabil arayüz diyecek ama s7 onda da öndeyazık cidden boş boş konuşmuş.
Ben de ben de. Ya üzülüyorum bizim insanımızı yanlış yönlendiriyor tamam git htc 10 alma demem kimseye. Ama tasarımını kimse beğenmedi on taraftan kalkıp çok sık diyor. Bu kadar belli etmemeliydi.O yüzden çoğu yerli teknoloji sitesini takip etmiyorum. Adamlar takım tutar gibi cihaz savunuyorlar. Bildiğin bağnazlık iste. [emoji3]
Orada son kullanıcıya yönelik genel bilgi vermesi gerekirken neler söylemişler. Sadece bu video' nun yayımcı site/editörleri değil Türkiye' de işini hakkiyka yapan ve her kesime hitap eden teknoloji sitelerini saysak bir elin parmaklarını geçmez. Ben gecen yılın başından beri bu ve buna benzer site / kanal vs. takip etmiyorum hem de tavsiyede etmiyorum.Ben de ben de. Ya üzülüyorum bizim insanımızı yanlış yönlendiriyor tamam git htc 10 alma demem kimseye. Ama tasarımını kimse beğenmedi on taraftan kalkıp çok sık diyor. Bu kadar belli etmemeliydi.
Bence yarıda kestim iyice gereksiz yorumlar yapmaya başladılarÖyle. Geldi kabullenmedi diyor ki optimize edilmemiştir belki ahahaha ne güldüm ama ya. Kaç para aldı kim bilir şu dandik htc yi savunmak için.
Kamera, pil, ekran, hız s7 edge önde.
Geriye ne kaldı? Stabil arayüz diyecek ama s7 onda da öndeyazık cidden boş boş konuşmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?