Luck Star
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben gerek duymuyorum valla ekşına gerek yokHavuzada sokacağım az kaldı hele bir bayram bitsin
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zifir karanlıkta nasıl çekiyorBen gerek duymuyorum valla ekşına gerek yokwhaaaa demek isterdim ama reklam aklımda kaldı
peki hafif bir işık var flash patlayınca nasıl çekim yapıyor gün işığını aratmıyordur ?Valla hafif bi ışık lazım öyle olursa gözümden daha iyi görüyor ışığı falan ama komple karanlıkta gece görüşlü kamera harici çekim yapamayız
Valla normal gündüz gibi çekiyor.peki hafif bir işık var flash patlayınca nasıl çekim yapıyor gün işığını aratmıyordur ?
Lumialar çektikten sonra değiştiriyor bence. Çekmeden önce aydınlık çekmiyor mesela.Gece çekiminde lumia 1520 daha ışıklı çekiyordu. ama bu daha net çekiyor
Evet lumia cihazlar çektikten sonra baya bir işlem yapıyor fotoğrafı güzelleştirmek ama sonunda değiyorLumialar çektikten sonra değiştiriyor bence. Çekmeden önce aydınlık çekmiyor mesela.
Adam almış yada satmış türkiye kutusunda mevcutBeyler ben 2. El aldım, kutusundan USB connector çıkmadı. Acaba kutusu mu eksik yoksa türkiye ye gelmiyor mu?
Usb otg şeysi mi? Beyaz küçük parça olan? Benden çıktı.Beyler ben 2. El aldım, kutusundan USB connector çıkmadı. Acaba kutusu mu eksik yoksa türkiye ye gelmiyor mu?
Ben ne diyeyim hakkım haram olsun ilanda yazmıyordu, şimdi mesaj atacağım adama ama iş yaşAdam almış yada satmış türkiye kutusunda mevcut
Bana da bu güncelleme gelmiş arkadaşlar yükleyeyim mi nasıl durumlar ?Güncelleme geldi.
Yükle yükle telefon çok daha iyi oldu. Guncellerken isinabilir ve sonraki 1 2 tam şarjın hızlı gidebilir sonra düzeliyor.Bana da bu güncelleme gelmiş arkadaşlar yükleyeyim mi nasıl durumlar ?
Sana güveniyorum bak Luck Star yüklüyorum o zamanYükle yükle telefon çok daha iyi oldu. Guncellerken isinabilir ve sonraki 1 2 tam şarjın hızlı gidebilir sonra düzeliyor.
Teşekkürler size de mutlu bayramlar. Ben güncellemeyi 1 hafta önce yaptım her hangi bir sorun yok. Her güncellemede cihaz daha da iyi oluyor.Sana güveniyorum bak Luck Star yüklüyorum o zamanmutlu bayramlar bu arada
O ayara nasıl gidebilirim?Öngürücü Yazı modu açık.klavye ayarlarından kapatırsanız benim gibi canınız sıkılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?