Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

furyzer0

Üye
Cam yüzeyler normalde aşırı kayıyor bu telefonun rkası nasıl çok kayıyor mu?

Sent from mTalk using lumia950

Keyfi garantiye girmiyor s4 note 3 te soyulduysa değiş diyorsun değişiyor. S6 s7 de soyulma renk atma vs yok yani değişmez sanırım..

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende var renk gitti çizikler var kılıf yüzünden boya aldı almemiyum rengi ortaya çıktı fark edilecek bir yerde değil ama

Konu Sahibi
bende var renk gitti çizikler var kılıf yüzünden boya aldı almemiyum rengi ortaya çıktı fark edilecek bir yerde değil ama
Ben servisteyken 1 tane bile soyulma renk atma olmadı ama eğer oldu diyorsan ve teknikere gosterebilirsen değişim olur. Girişte kız kayıt açarken tekniker çağır göster yoksa yapmaz

Tepkiler: hikmet366
Anladım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Romun telegram grubu var merak ederseniz numara vermeden girilebiliyor S7 ve S7 Edge için rom. Geliştiricinin ismi enteresan geldi....

Telefonu aldığımda sizce root ve romlayayım mı? Normalde romlar telefonun orijinaline göre kat daha stabil oluyor. Tabi bu telefon zaten stabil ama ondan da stabil rom var mıdır?

Konu Sahibi
Ben rom ile uğraşmak istemiyorum 2 sene önceki telefonumu 2 sene rom atmasam da kasmazdi boşu boşuna uğraştım sürekli telefonu eskitmekten başka bir işe yaramadı. Eğlenceli bir şeyler denemek için olabilir ama stabil vs gereksiz

Dün odamdayken ışığı kapattım bir telefonla içeri flaş ışığı tuttum, sadece flaş ışığı vardı. Kamerayı açtım insan gözünden çok daha parlak gösteriyordu telefon fakat fotoğrafı çektikten sonra insan gözüyle aynı oldu. Çekmeden önce bu kadar çok ışık alıyorda çektikten sonra neden o şekilde kaydetmedi anlamadım. Yapmam gereken bir ayar mı varda ben bilmiyorum?

EXYNOS development bu aralar şaha kalktı. Her Allah'ın günü custom rom çıkıyor.

xmustx

Üye
Tam olarak bilmemekle Beraber exynos olmasın

xmustx

Üye
Abd yada çin Duos varsa onu alırık.neyse konuyu kirletmiyim.note 3 kullanıcı kulübüne kaçar

Samsung almayın pişman olursunuz.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tepkiler: RetaXter
    Konu Sahibi
Samsungdan yazıyor

Ben ettim siz etmeyin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tepkiler: RetaXter

furyzer0

Üye
Samsungun sadece s ve note serileri alınır diğerleri kobay cihaz gibi ne kadar destek alacağı belirsiz

Sent from mTalk using lumia950