Haber Samsung Galaxy S6 Ve Galaxy S6 Edge Rekor Ön Sipariş Aldı

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S6 Ve Galaxy S6 Edge Rekor Ön Sipariş Aldı
MWC 2015 etkiniliği kapsamında tanıtımı gerçekleşen Samsung’un son amiral gemisi telefonlarına rekor ön sipariş talebi geldi.

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modelleri tanıtılmasının ardından gündemden düşümüyor.

Samsung‘un tasarımı ve özellikleri ile oldukça beğeni toplayan Galaxy serisinin son üyeleri popülerliğini koruyor. Modellerin özelliklerinin yanı sıra tasarımı ile ön plana çıkması rakiplerini bir kez daha düşündürecek gibi. Samsung kavisli ekranını başarısız bulan kimi yorumculara cevap olarak ön sipariş rakamları açıklandı.

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modelleri ile ilgili son günlerde konuşulan ekran sorunu da bu artışın önüne geçemediği görülüyor. Samsung Electronics Mobil başkanı Shin Jong-Kyun bir önceki modele göre gelen taleplerin kendilerini memnun ettiğini belirtirken, her iki modelin satışlarını rekor kırabileceğini belirtiyor.

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerinin ön siparişle satışa çıkmasının üstünden kısa bir zaman geçmesine rağmen rekor ön sipariş rakamı açıklandı. Adının açıklanmasını istemeyen bir üst düzey mobil taşıyıcı yetkilisine göre Galaxy S6 15 Milyon, Galaxy S6 Edgemodeli ise 5 Milyon ön sipariş aldığı belirtiliyor.

Toplamda Dünya çapında 20 Milyon ön sipariş alan modellerin rekor bir satış rakamı bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve B.A.R.O.N

Invoke

Invoke

Üye
Çok ucuz, biz de alalım. :D

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
jotem173

jotem173

Üye
18 yaşına doldurayım bütün maxicep üyelerine bi tane benden :D sudan ucuz :))

messevim

messevim

Üye
Her telefon sonrası çıkan rutin (reklam) haberler..

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Abi bana ordadan bir galaxy s6 64gblık olandan 1 tane sarsana :ehe :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: jotem173 ve Nextman
kadikoy

kadikoy

Üye
S6 nın arka kamera çıkıntısı fazla yüksek,diğer özellikleri iyi gibi..
s6 miniyi bekliyorum,ramı 3gb olursa alırım yoksa s7 beklerim..)))

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dağ gibi samsung yazıyor. Bundan daha iyi reklam mı olur.
Açıklamayı yapan samsung yetkilisi değil değerli arkadaşım reklamsa reklam kimse samsung'tan para almıyor ki :cool . İlerleyen günlerde reklamın mevyesini toplarlar.

kadikoy

kadikoy

Üye
samsung bildiğim kadarıyla sadece telefon markası değilmiş,gemi tersaneleri falanda varmış.
özetle nokia gibi manipulasyonlarla(microsoftun yaptığı gibi) yıkılacak veya satın alınacak şirket değil.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

• Beğen
Tepkiler: Reşwan

betoncan

Üye
özellikle S6 Edge modelinin tasarımı muazzam derecede güzel buluyorum

• Beğen
Tepkiler: technocu1
PriZm

PriZm

Üye
Nedense şaşırmadım.

Polymath

Polymath

Üye
Tel ortada kalite ortada. Aslında Samsung bu teli çok bekletmiş. Ama Samsungun Nokia durumuna düşeceğine inananlar beni çok güldürüyordu.
Samsung orta seviye telefonlardada saçma sapan fiyat etiketlerini indirip yaada kasa kalitesini artırıp daha sonrada az model çıkarıp destek verirse iphoneyi geçebilir.

Fazla ihtimalli konuştum biliyorum :D Fakat Samsung hiç bir zaman bir nokia durumuna düşmez

0MG90

0MG90

Üye
Klasik tanıtım sonrası haberler. Yersen?

• Beğen
Tepkiler: jotem173 ve Aybin.Kilic

berkveberk

Üye
Samsung'un televizyonundan başka bir ürünü alınmaz. Özellikle de defalarca bozulan telefonları.

Koradam

Üye
Samsung'un televizyonundan başka bir ürünü alınmaz. Özellikle de defalarca bozulan telefonları.
2010 yılında çıkan bi Samsung telefonu kullanıyorum soket dışında bi sorun olmadı problem ?

• Beğen
Tepkiler: jotem173 ve MaxipmaN

Üst Alt