Haber Galaxy S7 ile S7 edge, yeni yazılım güncellemesini aldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S7 ile S7 edge, yeni yazılım güncellemesini aldı
Samsung, geçen yılın amiral gemisi modelleri Galaxy S7 ve S7 Edge için yeni bir güncelleme yayınladı.



Güney Kore merkezli üretici Samsung, amiral gemisi Galaxy S8 ikilisi ve Galaxy Note8'in başarılı satışları sayesinde son yılların en iyi mali tablolarını peşpeşe açıklıyor. Şirket bu arada geçmiş yollardaki amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S7 ve S7 edge modellerini de unutmuyor ve bugün bu iki akıllı telefon için yeni bir güncelleme daha yayınladı.

Samsung bugün Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge akıllı telefonları için yeni bit güncelleme yayınladı. Güncelleme toplamda 122MB boyuta sahip ve Ekin ayı güvenlik yapmasını da içeriyor. Yaklaşık 122MB boyutunda ve sırasıyla Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modelleri için ürün yazılımı sürümü G930FXXU1DQJ1 ve G935FXXU1DQJ1 olarak gelen bu son güncelleme, Ekim ayı güvenlik yamasını getiren bir güvenlik güncelleştirmesi.



Samsung'un bugün yayınladığı ve Ekim ayı güvenlik yamasını da içeren güncelleme şu anda Avrupa'da satılan uluslararası versiyonunda Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modelleri için indirilebilir durumda. Ancak operatörler tarafındsn sunulan ve simlikilitli olan cihazlar için güncellemenin ne zaman verileceği henüz bilinmiyor. Bu arada güncellemelerde operatörlerden kaynaklanan gecikmeler de olabiliyor.

Yayınlanan bu güncelleme ile işletim sistemi sürüm numarasında herhangi bir değişiklik olmuyor. Galaxy S7 serisi akıllı telefon kullanıcıları ise Android 8.0 Oreo güncellemesini in yayınlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Fakat Samsung, gawS7 ve Galaxy S7 edge için Android 8.0 Oreo güncellemesinin ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapmadı.
Galaxy S7 ile S7 edge, yeni yazılım güncellemesini aldı
 


yeumyang

yeumyang

Moderator
Samsung un en beğendiğim cihazı s7 bir ara almaya niyetlenmistim evdekiler yüzünden vazgecmistim
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Oreoyu bekliyoz
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

MaxipmaN

Üye
yavaşlatma güncellemesi mi o :seytan:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt