Haber Yeni bir yanma haberi Galaxy S6 edge için geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yeni bir yanma haberi Galaxy S6 edge için geldi
Bir akıllı telefon yanma haberi daha Galaxy S6 edge için geldi.




Akıllı telefon pazarında sayısız akıllı telefon yer alırken, bu cihazlar, mobil olarak kullanılmaları nedeni ile güç kaynağına ihtiyaç duyuyorlar ve bu da cihazların içerisinde yer alan bataryalar üzerinden sağlanıyor. Bataryalar, enerjiyi depolamaları nedeni ile bazı durumlarda hatalardan dolayı istenmeyen sonuçlara da neden olabiliyor.



Şimdiye kadar, bir çok kez akıllı telefonların patladığı, yandığı, elektrik çarpmasına neden olduğu yönünde haberlere sunmuştu. Kim zaman maddi hasar, kimi zaman da yaralanma ile sonuçlanan bu haberlerde, ölüm vakası bile yaşanmıştı.

Son dönemde özellikle de Samsung'un Galaxy Note7 modeli bu açından ön plana çıktı. Ağustos ayında milyonlarca satış rakamı beklentisi ile sunulan cihaz için yanma / patlama haberleri gelmiş ve Samsungda cihazın bataryasını sorunlu bularak, cihazın hem satışını hem de üretimini durdurmuştu.



Akıllı telefon yanma / patlama haberleri dünyanın farklı ülkelerinden gelmeye devam ederken, şimdi de Galaxy S6 edge için bir haber geldi. Bir Reddit kullanıcısı olan ReturnThroughAether, mobilyasının üzerinde yanan bir Galaxy S6 edge akıllı telefonun görüntülerini paylaştı. Kullanıcı, Samsung ve cep telefonu operatörü ile konuşulduğunu, ancak şu an için değiştirme ya da diğer başka bir işlemin gerçekleşmediğini kaydediyor.

Logodan akıllı telefonun ABD'de AT&T üzerinden alındığını söyleyebiliriz. Bakalım bu konu ile ilgili olarak Samsung'dan bir açıklama gelecek mi...

Yeni bir yanma haberi Galaxy S6 edge için geldi
 


Murat Alper

Murat Alper

Moderator
hep abd'nin oyunları bunlar aha burayada yazıyorum :ehe :kop2:
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve Buğra

Cadillac34

Üye
Asparagas haber diyorum. İşi fırsata çevirip bahane uydurarak para koparma peşindeler bence. Belki bilerek yaptılar. İyice suyunu çıkardılar.
 

Msenates

Üye
Artık telefonlara guvenemiyecek miyiz
 
  • Beğen
Tepkiler: MzKARTAL


Üst Alt