baskahmet
Üye
Aynen yaşasın odinKies kadar iğrenç program yok ya. Cihazımi hiç gordurtemedim programa. Odin kraldır

Aynen yaşasın odinKies kadar iğrenç program yok ya. Cihazımi hiç gordurtemedim programa. Odin kraldır

Konuyla ne alakasi varTtnet kotayı yine astım herhal hızı düştü gta indiriyordum
Tamam teşekkürlerKiesle ne işiniz var o programin cihazı gördüğüne hiç tanık olmadım
Bir nevi tarayıcıdaki gizli mod gibi sana sanal touchwiz yaratıyor oraya istediğin dosya resim müzikleri taşıyorsun. Samsung'un iddası iş adamları için yapılmış ve içinden bilgi çalınma ihtimali imkansız.Ne işe yarıyor faydalı değilse yuklemiyim![]()
Peki şu resimdeki yuklenmedi yazanlar nedir?Bir nevi tarayıcıdaki gizli mod gibi sana sanal touchwiz yaratıyor oraya istediğin dosya resim müzikleri taşıyorsun. Samsung'un iddası iş adamları için yapılmış ve içinden bilgi çalınma ihtimali imkansız.
Bu hızlı erişim knox uygulamasını yüzeyine panelde çıkan bir kısayol. Knox uygulamasindan bunu aktif veya deaktif yapabiliyorsun. Anlaşılan sende knox uygulaması yüklü değil.Peki şu resimdeki yuklenmedi yazanlar nedir?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu hızlı erişim knox uygulamasını yüzeyine panelde çıkan bir kısayol. Knox uygulamasindan bunu aktif veya deaktif yapabiliyorsun. Anlaşılan sende knox uygulaması yüklü değil.

Çok az bence bu telefonu hep ultra da kullanırım ben bir günü anca öyle çıkarırım heralde

Bana 2g internet WhatsApp, instagram, tapatalk yetiyor birde chrome yada yandex olabilir başka bişey istemem![]()

Videodan birşey anlamadım neyi test etmiş ?Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
İyi güldüm![]()
AynnVideodan birşey anlamadım neyi test etmiş ?