Samsung Galaxy S6 {Edge+} Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek|

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
telefon açılmıyor işte mecbur smart switchten acil durum bişeysi yap dedi onun bitmesini bekliyorum. odin ekranında şöyle bir uyarı var n error has occurred while updating the device software use the Emergency recovery function in the Smart Switch PC software
Bir fikrim yok çeviriye yaz baz bakalım ne diyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serecans

serecans

Üye

Bence çok şık duruyor

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Bir fikrim yok çeviriye yaz baz bakalım ne diyor

ingilizcem var dediğini anlıyorum. ;Cihaz yazılımı güncellenirken bir hata meydana geldi , Smart Switch Pc yazılımından Acil kurtarma fonksiyonunu kullan diyor. Oda şu anda %85 te sadece güncelle demiştim oysaki. Bu gidişle servis yolu görünüyor eğer olmazsa bilgisayardan güncelle dedim böyle oldu diycem. hem ekranla o led ışıkları da söylerim hepsi bi anda çıkar yapacak birşey yok

hikmet366

hikmet366

Üye
Parmak okuması hızı fişek

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Shift delete ta gördüm çözünürlük değiştirme özelliği s6 ya gelmemiş.

evet gelmemiş
arkadaşlar sorunu bliyorsunuz bilgisayardan güncelle dedim o az önce yazdığım şeyi verdi şimdi de %95 te kaldı ne yapıcam bilen biri yok mu ya

hikmet366

hikmet366

Üye
Shift delete ta gördüm çözünürlük değiştirme özelliği s6 ya gelmemiş.

evet gelmemiş
arkadaşlar sorunu bliyorsunuz bilgisayardan güncelle dedim o az önce yazdığım şeyi verdi şimdi de %95 te kaldı ne yapıcam bilen biri yok mu ya
Hiç yapmadığım için bilmiyorum be yap bilionm mu telefonu normal ac kur

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
hikmet366

hikmet366

Üye
-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Bilmem buldun mu ne yaptın

Yeşil cin diye bi forumda buldum 6.0.1 i odinden flasjşadım kies ile 0 kurayım dedim yine 95 te kaldı bende o indirdiğimin üstüne güncellenme attım smart switch ten tam tamına 1960 mb larda bişey indirdi aynı anda ota da baktım 983 diyodu neyse sonra otayı iptal ettim smarttan 7 ye güncelledim sonra 3 kere falan wipe attım şimdi kullanıyorum bir sorunum yok , klavye oto düzeltici sıkıntılı olmuş sanki başka bir şey göremedim oyunlarda güç tasarrufu yapma özelliği vs falan harika olmuş
Bişey diycem klavye de kasma sizdede var mı ?

hikmet366

hikmet366

Üye
Aynen biraz klavyede sıkıntı var

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Aynen biraz klavyede sıkıntı var

Özellikle de mesaj silerken , oto çevirisi aşırı aptallaşmış dinlesene diyorum dinmesine gibi aptalca birşey yapıyor , tansu beye durumu söylesek mi ne yapsak kendisi baya ilgileniyor bu tip hatalar ile yazınca bildiriyor

• Beğen
Tepkiler: hikmet366 ve teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Evet yeni tahmin hakikaten berbat çözünürlüğün eklenmemesinin kasti olduğunu düşünüyorum. Şarj sürelerini ya şimdi yada bir sonraki update de berbat edileceğinin habercisi olması ihtimal.

• Beğen
Tepkiler: -Andromeda-
hikmet366

hikmet366

Üye
Özellikle de mesaj silerken , oto çevirisi aşırı aptallaşmış dinlesene diyorum dinmesine gibi aptalca birşey yapıyor , tansu beye durumu söylesek mi ne yapsak kendisi baya ilgileniyor bu tip hatalar ile yazınca bildiriyor
Aynen silerken yavaş siliyor ve klavye de biraz hamlamış

hikmet366

hikmet366

Üye
Evet yeni tahmin hakikaten berbat çözünürlüğün eklenmemesinin kasti olduğunu düşünüyorum. Şarj sürelerini ya şimdi yada bir sonraki update de berbat edileceğinin habercisi olması ihtimal.
Böyle birşey olursa çok üzücü bir durum olur

hikmet366

hikmet366

Üye
Tamam not aldım dedi

yazdığın mesajın resmini cektim attim

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Şunu da ben kendim report edicem bu sabahki rom olayını detayları ile , saat 10 da uğraşmaya başladım 5 te çözüm buldum 6 da işim bitti aralıksız kaç saat oldu kim bilir
Az önce lik kullanımına baktım da 10209 diye bir uygulama %5 pil tüketmiş bu ne oluyor tam olarak

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Güç tasarruf moduna gelmiş mi çözünürlük düşürme? @hikmet366 @-Andromeda-

Üst Alt