PriZm
Üye
kaç konuda karşılaşıyoruz sürekli bi s4ü tepeye çıkarmalar falan uçuyorsunArkadaşlar karşılaştırdığınız telefonların işlemcisi bile aynı segmentte değil @boran9999 abi tutupda s4 ü kötüleme aynı işlemcili telefonlar içinde en iyi telefonlardan.
note 3 ile g2 yi kıyaslayın bakalım sd800 işlemcili olana bakalım ? kim lider kim ezik belli oluyor.
lütfen tutupda aynı işlemcili telefonları karşılaştırın .
kaç konuda karşılaşıyoruz sürekli bi s4ü tepeye çıkarmalar falan uçuyorsun
adam note 3 ten bahsetmiyor s4 vs g2 diyor
o zaman karşılaştırma olmazben aynı işlemcili telefonları karşılaştırın diyorum! kardeşim
Arkadaşlar karşılaştırdığınız telefonların işlemcisi bile aynı segmentte değil @boran9999 abi tutupda s4 ü kötüleme aynı işlemcili telefonlar içinde en iyi telefonlardan.
note 3 ile g2 yi kıyaslayın bakalım sd800 işlemcili olana bakalım ? kim lider kim ezik belli oluyor.
lütfen tutupda aynı işlemcili telefonları karşılaştırın .
o zaman karşılaştırma olmazaynı segment olsun yeter
ve bu arada ben lg g2'yi performans olarak kesinlikle kötülemiyorum ama multimedya olarak geliştirilmeli s4 multimedyada daha iyi
Ses meselesine gelirsek ilk sayfadaki yazıyı yenileyerek tekrar yazıyorum.
"Ses kalitesi,ekran,hafıza ve touchwiz özellikleri hariç her türlü G2."
Ses kalitesi olarak S4 daha iyidir.Ayrıca hoparlör ses çıkışı da G2 den bariz öndedir.Malum G2 de stereo hoparlör olmasına rağmen çok az ses çıkıyor.
Ses kartları:
LG-G2: Qualcomm WCD9320
S4: Wolfson WM5102
Birde şunu düşünmek gerekirse;Bunda yanılıyorsunuz mesela ben 2k 24 fbs de video izleyebiliyorum sizi denedinizmi kaç fbs alıyorsunuz?
Edit : 4K video 18-21 Fbs dede izlenebiliyor.
G2 de tek hoperlör bulunuyor ve sizinde dediğiniz gibi vasat bir hoparlör. Yanlız G2 24 bit/192kHz Hi-Fi playback sese sahip size bu cihazda Flac dosyalarını dinlemenizi tavsiye ederim eminimki görüşleriniz tamamıyla değişecektir.
Birde şunu düşünmek gerekirse;
Dünyadaki çoğu insan kulağı 48000 Hz üzerini duyamıyor.Ancak Audiophile dediğimiz insanlar duyabiliyor.Ki bende onlardan biriyim.
Ancak şöyle 2 unsur var.
Flac boyutları aşırı derecede büyük.(50-150 mb arası)
O ses kalitesini duymak epey kaliteli kulaklık gerektirir.100-150 tl lik kulaklıklar kurtarmaz.
esmeran3
konuda s4mü g2mi denmiş
g2 diyince zoruna gidiyor yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?