Telefon Tavsiyesi Note 2 Den Lg G2 Ye Gectım..sonucmu..okuyun Lutfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
o zaman çok saçma bir karşılaştırma olur wp 7 de değil aslında daha eski sürümleride var onları bile bu kıyaslamada bir tutmalıyız hepsi windows'un mobil işletim sürümleri sonuç olarak

İşte "sürümleri" değil güzel kardeşim :D Hepsi farklı bir işletim sistemi. iOS - Android - WP8 gibi düşün. Hepsi ayrı yani.
Artık çoğu yeni uygulamanın gingerbread ile çalışmadığını sayarsak ve senin mantığına göre gidersek android 4.0 başlangıç noktası olarak kabul edilebilir.

Uygulamalarla ne ilgisi var şimdi

pRime.

pRime.

Üye
lg'nin ekranını övmeyin lütfen çünkü g2'nin ekranının doygunluğu da gereğinden fazladır. ekran, amoled gibi canlı renkler vermesi için ayarlanmıştır. nereden mi biliyorum? buradaki ablamız verilerle anlatıyor. öyle ne idüğü belirsiz iki fotoğrafa bakıp şu iyidir bu kötüdür denmiyor, 6. dakikadan itibaren izleyiniz. renklerin doğruluğu konusunda iddiaları olanlar içindir.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Invoke
PriZm

PriZm

Üye
İşte senin mantığın yanlış olduğundan ne ilgisi var şimdi diyorsun.Halbuki çok alakası var.

Wp7 ile wp8 arasında api haricinde sistemsel bir fark göremedim ben.Bildiğimiz güncelleme yada feature pack denilebilecek türden bir güncelleme.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Telefonununuzu iyi günlerde kullanın :locked2:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Invoke
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt